Imperatore34
🌟Usta Tasarımcı🌟
bu çalışmanın tamamen çizim eseri olmadığı aşikar
öncelikle bunu belirtmeniz lazım insanları yanlış yönlendirmemek için
neden böyle bir kanıya vardım derseniz;
yüzve dudaklarda ışığa bu kadar dikkat eden birisi diğer kısımlarda bu demli saçma hatalar yapmaz, yapamaz.
ve hiç olmazsa çalışmanızı buraya eklerken daha anatomik bir burun deliği çizseydiniz.
Afedersiniz ne demek istediğinizi daha net yazar mısınız? Bence emin olmadığınız bir konu hakkında burada açık açık yorum yazmak hiçde doğru değil.Burada gizlenen hiç bişey yok,varda beni göremiyorum.Bilgisayarda ilk çizimlerini yapan henüz öğrenme aşamasında olan kişi oldukça saçma hatalar yapmış olabilir.Ben profesyonel değilim.Photoshopta yaptığım çizim sayısı parmaklarımın sayısını geçmez.Bence siz insanları yanlış yönlendirmeyin..Bu size hiç yakışmıyor.Sizin gibiler malesef yolun başında olanlara geri adım attıramaz bunuda unutmayın.
--------------------------------------------------------------------------
Sn.Horus : Yorumda arkadaşımızı uyardığınız konu ve anlatmaya çalıştığınız şey doğru, ama üslup yanlış. Arkadaşımıza faydalı bilgiler vermekten çok kendisini herhangi bir kanıta dayanmadan, önyargı ile yalancılıkla suçlar gibi bir ifade kullanmışsınız. Bu işe gönül vermiş olan arkadaşımızın moralini bozacaktır. Kendisine de zerre kadar fayda sağlamayacaktır. Biz burada paylaşım yapıyorsak, hem kendimizi geliştirmek, hem de gelişmek isteyen arkadaşların da gelişimine yardımcı olmak için bunu yapıyoruz. Arkadaşımız da kendisine yorum yapılırken ''Tabii ki, lütfen söyleyiniz, eminim ki vereceğiniz bilgi bana yardımcı olacaktır'' diyerek burdaki amacının sırf yorum almak ve övülmek değil, kendini geliştirmek oldugunu da açıkça vurguluyor.. Bence biraz daha mütevazi ve kırıcı olmadan arkadaşlarımıza yorum yazarsak anlatmaya çalıştığınız ve benim de doğru kabul ettiğim düşüncelerinizi arkadaşımızın da anlayacağı şekilde dile getirmiş olursunuz.
------
Sn.Bilgilknur
Sizin de tepkiniz doğru, ama sizin de yorumunuz Sn.Horus'un yanlış üslubunun tam karşılığı şekilde yanlış bir üslupla verilmiş. ''Sizin gibiler malesef yolun başında olanlara geri adım attıramaz bunuda unutmayın.'' demişsiniz biraz saldırgan bir üslupla. Ben Sn.Horus'un sizi bu yoldan geri döndürme amacıyla yorum yaptığını sanmıyorum.. Dediğim gibi yanlış üslup kullanımı iki kişinin birbirine karşı doğru şeyi anlatmaya çalışırken ve faydalı olmaya çalışırken tartışmaya ve kırıcı konuşmalara yol açabiliyor. O yüzden anlatmaya çalıştığımız konu'nun doğruluğundan önce kullandığımız sözcük seçiminin ve üslubun doğruluğunu tartmamız gerekiyor bence. Eğer bunu başarırsak o zaman paylaşımların çok daha verimli olacağını düşünüyorum..
Saygılarımla..