Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
allah sabırlar versin anne acısını bilirim çok zor mekanı cennet olsun aynı acıyı bende 3,5 sene önce yaşadım nasıl olduğunu biliyorum ve ne kadar zor olduğunu her eve gelişinde sanki evde seni bekliyor gibi oluyor bazende onun evde olmadığını hatırlayınca ayakların geri geri gidiyor Allah rahmet eylesin başınız sağolsun
allah sabırlar versin anne acısını bilirim çok zor mekanı cennet olsun aynı acıyı bende 3,5 sene önce yaşadım nasıl olduğunu biliyorum ve ne kadar zor olduğunu her eve gelişinde sanki evde seni bekliyor gibi oluyor bazende onun evde olmadığını hatırlayınca ayakların geri geri gidiyor Allah rahmet eyesin başınız sağolsun
Acını hafifletecek bir söz bulamıyorum, zaten yok böyle bir söz.
Anneler birer melektir, seninki de bir melek olarak her zaman kalbinde yaşayacak Sanma ki seni terketti, her an başucunda görünmeyen bir melek var, o ANNEN.
Herşey başkada Anne bir başka, bende Annemi Mayıs ayında kaybettim. Son günlerinde hastanede yanındaydım taki son nefesine kadar, Doktorlar zamanın geldiğini soylediklerinde kendi kendime dedim ki dünyanın en güçlü insanı benim, BEN OLMALIYIM dedim, dayanmam gerek, güçlü olmam gerek, ben güçlü olayım ki ailenin diğer fertleride benden güç alsınlar.
Acını hafifletecek bir söz bulamıyorum, zaten yok böyle bir söz.
Anneler birer melektir, seninki de bir melek olarak her zaman kalbinde yaşayacak Sanma ki seni terketti, her an başucunda görünmeyen bir melek var, o ANNEN.
Herşey başkada Anne bir başka, bende Annemi Mayıs ayında kaybettim. Son günlerinde hastanede yanındaydım taki son nefesine kadar, Doktorlar zamanın geldiğini soylediklerinde kendi kendime dedim ki dünyanın en güçlü insanı benim, BEN OLMALIYIM dedim, dayanmam gerek, güçlü olmam gerek, ben güçlü olayım ki ailenin diğer fertleride benden güç alsınlar.
Ne hoş bir hanımmış anneniz.. Allah mekanını cennet etsin.. Başınız sağolsun.. Bende 2 yıl oluyor sevgili babacığımı kaybedeli.. nasıl bit acıdır iyi bilirim.. Allah sabırlar versin.. Onsuz günlerinizde onu aratacak kötü zamanlar yaşatmasın..