Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni gördüm, diyecek fazla şey yok. Sadece çok üzüldüm, cennet olsun mekanı; şükürler olsun senin gibi güzel bir insan bırakmış bu dünyaya. Herkes güzel şeyler bırakamaz değil mi?
Ne hoş bir hanımmış anneniz.. Allah mekanını cennet etsin.. Başınız sağolsun.. Bende 2 yıl oluyor sevgili babacığımı kaybedeli.. nasıl bit acıdır iyi bilirim.. Allah sabırlar versin.. Onsuz günlerinizde onu aratacak kötü zamanlar yaşatmasın..
Yeni gördüm, diyecek fazla şey yok. Sadece çok üzüldüm, cennet olsun mekanı; şükürler olsun senin gibi güzel bir insan bırakmış bu dünyaya. Herkes güzel şeyler bırakamaz değil mi?
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olu inşAllah. Acınızı anlıyorum belki anne acısı kadar olmaz bende birkaç ay önce kuzenimi kanserden kaybettim=((((((((((( :crying:Allah sabırlar versin...:crying:
Başınız sağolsun. Mekanı cennet olu inşAllah. Acınızı anlıyorum belki anne acısı kadar olmaz bende birkaç ay önce kuzenimi kanserden kaybettim=((((((((((( :crying:Allah sabırlar versin...:crying:
Sizinde başınız sağolsun yusi ama, Lütfen bukadar kendinizi üzmeyin eminimki onlar bizim üzülmemizi istemiyordur. Hayat devam ediyor. İnan bu acı bana çok şey kattı. Böylelikle olgunlaşıyoruz.