Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

anzersu için logo çalışmam

krtlonr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anzrdr9.jpg

arkadaşlar eleştiri lütfen..

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
su icin fazla koyu ve karısık ve kusura bakma ama alakasız olmamısmı

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
anzer eğer benim bildiğim rizedeki anzerse size tavsiyem anzer balıyla meşurdur. balıyla meşur olmasının en büyük nedenide haddinden fazla çiçek türüne sahip olmasıdır. bence anzer suyuni çiçekle temsil edin. ama oraya özgü olan bir türle.

BlueBeach

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
o elini havaya kaldırmış insan figürünü bi yerde daha gördüm ama nerde?

erci

🌱Yeni Üye🌱
saka suyun abmlemi ve sabancını sa' sından esinlenmiş gibi olmuş

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
lacivert su için çok koyu olmuş.mavinini daha yumuşak tonlarından kullanabilirsin.ayrıca arkadaşın da dediği gibi su kelimesini daire içine alarak ayırman sabancı'yı getiriyor akla..

grafideal

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir çalışma ilerisi için marka değeri taşıya bilmesi için özgün ve akılda kalıcı olması gerekiyor diye düşünüyorum. bu çalışmada anzer kelimesinin hiç bir özgün yanını göremedim. ayrıca baloncuklar kullanmışsın bence damla kullanman daha iyi olur. baloncuk genelde deterjan tasarımlarında görünen bişey. anzer markasını ortada daha sıkıştırılmamış daha sempatik bir karakterle kullanabilirsin. amblem logo type nin önüne geçmemeli bence. ayrıca elkor84 ün de değindiği gibi mavinin tonları olursa hijyen hissinide verir. koyu renkte onu göremiyoruz. iyi çalışmalar

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede rengi biraz koyu kaçmış biraz daha yaratıcı olabilirsin serüvenist arkadaşıma katılıyorum yerle özdeşleşmiş bişeyler kullanabilirsin kolay gelsin ellerine sağlık

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
bence daha açık tonlarda bi çlışma yapmalısın ve daha akılda kalıcı olmalı açık olmak gerekisrse ben bu çalışmayı beğenemedim bana göre yeni bi çalışma yapmalısın istersen diğer su firmalarına yapılan çalışmalara gözat belki aklına daha iyi çalışmalar gelir...

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Açık mavi tonları uygularsan su logosu için daha iyi yansıtabilirsin.Bu çok koyu olmuş.

krtlonr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler..bu anzersu firmasının logo yarışması vardı ve su kelımesı kesınlıkle 2 yuvarlak ıcınde olucak dıe bır madde vardı sabancıdan esınlenmedım yanı..ama rengi açıcam..

ferhat09

🌱Yeni Üye🌱
çok saçma bi logo eğer ki logo diyebiliosan .su ile ilgili hiç bişey göremedim ben yani iğrenç olmuş:p

sentezboyut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Anzer için bi logo çalış, sloganı dışarı çıkar, daha önce de kullandığın insan figürlerindeki kolları birbirine orantıla, su kabarcıklarına biraz daha çalış. :)

dolunay_m83

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk baktığımda su sporları için bi logo sandım valla...