Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Araba modelleme kulübü afişi

IDN34

🌱Yeni Üye🌱
2. çalışma daha ii gibime geldi sempatik duruyor.

ender23

🏅Acemi Tasarımcı🏅
valla tasrımlar gayet hoş gözüküyor ama benim takıldığım olay amblem sizemi ayit yoksa firmanın başkasınamı yaptırdığı bbişey çünkü görür görmez officenin yeni logosu aklıma geldide belirtmek istedim

posthumous fame

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben 2. çalışma diyorum amacına daha fazla hizmet eder gibi geldi bana :)

omerayar

🌟Usta Tasarımcı🌟
iki çalışmanada hoşuma gitti.'kulübü' de ışık espirin güzel biraz daha üzerinde uğraşsaydın keşke fardan çıkan ışık bize doğru yansıyormuş gibi :) ama yinede çalışman güzel olmuş.başarılar diliyorum...

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
2. çalışma daha ii gibime geldi sempatik duruyor.

valla tasrımlar gayet hoş gözüküyor ama benim takıldığım olay amblem sizemi ayit yoksa firmanın başkasınamı yaptırdığı bbişey çünkü görür görmez officenin yeni logosu aklıma geldide belirtmek istedim

Feza Kolejinin kendi hazırladığı veya kabul ettiği Logodurr.. Açıkçası bana da ilk olarak aynı şeyi çağrıştırdı :D

ben 2. çalışma diyorum amacına daha fazla hizmet eder gibi geldi bana :)

iki çalışmanada hoşuma gitti.'kulübü' de ışık espirin güzel biraz daha üzerinde uğraşsaydın keşke fardan çıkan ışık bize doğru yansıyormuş gibi :) ama yinede çalışman güzel olmuş.başarılar diliyorum...

Hepinize değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar..
Yakında bu çalışmanın farklı versiyonunu da beğenilerinize sunacağım..

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
dostum ellerine sağlık bence gayet güzel afişler olmuş, benim tercihimde ikinci afişten yana olurdu, birinci afişteki arabanın daha etkileyici göründüğü doğru ama, diğer afişteki sempatiklik ilkindekinden çok daha etkin, albenisi daha fazla.. ayrıca arkadaki mavi parlama çok daha klas duruyor.. birde 2. afiste yansıma üzerine sanki daha fazla düşülmeli, detaylarına dikkat edilmeli gibi, hatta bir tavsiye var modifiyeli hali yansımada olsa diye, nitekim süper olabilir...

kolay gelsin ve ellerine sağlık ;)

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
dostum ellerine sağlık bence gayet güzel afişler olmuş, benim tercihimde ikinci afişten yana olurdu, birinci afişteki arabanın daha etkileyici göründüğü doğru ama, diğer afişteki sempatiklik ilkindekinden çok daha etkin, albenisi daha fazla.. ayrıca arkadaki mavi parlama çok daha klas duruyor.. birde 2. afiste yansıma üzerine sanki daha fazla düşülmeli, detaylarına dikkat edilmeli gibi, hatta bir tavsiye var modifiyeli hali yansımada olsa diye, nitekim süper olabilir...

kolay gelsin ve ellerine sağlık ;)

Saol dostum o öneriyi daha önce de duydum bir arkadaşımdan gerçekten güzel fikir ama işin sahpleri daha çok çizim halinde bir arabayla normal bir arabanın birleşmiş görünümünü istiyorlar ve ben de nitekim ona göre bir çalışma hazırlığındayım şuan ;)

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Saol dostum o öneriyi daha önce de duydum bir arkadaşımdan gerçekten güzel fikir ama işin sahpleri daha çok çizim halinde bir arabayla normal bir arabanın birleşmiş görünümünü istiyorlar ve ben de nitekim ona göre bir çalışma hazırlığındayım şuan ;)

hehe, kolay gelsin hocam eminim yine güzel birşeyler çıkacaktır ;)

orhanozturk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel bir calisma ustat. 1 numara derim birde oneri olarak tam tersi siralasan ya da baska bir siralama sekli nasil olurdu diye kendimi alamadim dusunmekten.

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
guzel bir calisma ustat. 1 numara derim birde oneri olarak tam tersi siralasan ya da baska bir siralama sekli nasil olurdu diye kendimi alamadim dusunmekten.

Sıralama vurgulanması gereken durumlarqa göre yapıldı hocam.. Yalnızca Logo altta olabilirdi belki ama o zaman da arabanın duruşu bozulurdu bu yüzden en üstte kullandım.. kulüp ismi ortada vurgulu birşşekilde olmalıydı zaten.. üstteki yazı da başka biryerde olamazdı çünkü bir yenilikten bahzediliyordu.. son olarak da içerikle ilgili bir görsele ihtiyaç vardı o da alt kısımda kendine yer buldu ;) önerin için tşkler arkadaşım ;)

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Çalışmamın Yeni Versiyonu !

Ewet arkadaşlar çalışmamın yeni ve asıl beklenen versiyonu bu.. Beğenilerinize.. :angel:

arabamkeg1.jpg

hakankid

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ikiside güzel olmuş bence... nacizane iki arabayı birleştirip yani vosvosun ön kısmını diğer aracın(marka model bilmiyorum) arka kısmı tek araç gibi gösterilsemiydi diyorum ama senin fikrin daha ii olabilir...

ellerine sağlık....

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
selam arkadaşım..sana yakışan bır çalışma tebrık ederım

ikiside güzel olmuş bence... nacizane iki arabayı birleştirip yani vosvosun ön kısmını diğer aracın(marka model bilmiyorum) arka kısmı tek araç gibi gösterilsemiydi diyorum ama senin fikrin daha ii olabilir...

ellerine sağlık....

Teşekkür ederim arkadaşlar.. Yalnız Çalışmamın farklı versiyonunu 4. sayfaya attığım için kimse farkedemedi ve edemeyecek anladığım kadarıyla :surprised:

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
ben farkettim ve bu hali çok daha güzel olmuş...ellerine sağlık...:):)

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Çalışmaların çok güzel, özellikle birincisi çok iyi.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
dostum son çalışman cidden güzel olmuş, hatta "araba modelleme ve tasarım kulübü" yazısı artık daha da güzel, ellerine sağlık..