Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Araba modelleme kulübü afişi

nymha82

🌱Yeni Üye🌱
merhaba
Bence kullandıgın font yanlis. Bu çalışma için uyygun degil.
Sayfa yukardan asagiya yavas yavas acilirken ben bu afisi ramazanla alakali bisey zannettim.:D renklerin uyumu ve vurgu güzel ama evet modellemeyi anlatan birseylerde gösterebilirdin.elin esağlık

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
valla guzel olmus ellerine saglik

Teşekkür ederim..

merhaba
Bence kullandıgın font yanlis. Bu çalışma için uyygun degil.
Sayfa yukardan asagiya yavas yavas acilirken ben bu afisi ramazanla alakali bisey zannettim.:D renklerin uyumu ve vurgu güzel ama evet modellemeyi anlatan birseylerde gösterebilirdin.elin esağlık

Bence sen kendini Ramazana çok erkenden kaptırmışsın :D
Ayrıca çalışmamın Sayfa 4 deki yeni versiyonuna da bi bakmanda fayda var..

tşkler yorumlarınız için ;)

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
font super.. ben ıkısını de begendım.. hem klasık hem modern farklı ıkı calısma hepsının tasarımı aynı olsada arabaların etkısı calısmalar farklıymıs gıbı hıssedılıyor

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
1. çok hoş.. yalnız teknik çizim olarak bir aracın modellemesini koyabilirsen daha hoş olur.. ;) hem aracın da harika :D en kırrmızısından :D

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
Teşekkür ederim.. yorum yapacaklar 4. sayfadaki son haline baksınlar :D

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Onlarca sayfa tebriği hak ediyor:) gerçekten süper olmuş, insanın kulübe gidesi geliyor :D

Layguen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence birincisi cok güzel olmus ama biraz arabani eki hali ve yeni halini anlatan bir resim de olsa daha iyi olur diye düsünüyorum

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ellerine sağlık. Ben de 1. çalışmanı daha çok beğendim.2. Çalışmaya da negatif bir bakışım yok elbette.

asit

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.hamzaerbay.com
eline sağlık 1. çalışma hoş 2. çalışmada araacın yansıması tam tekerden değilde tekerin hafif içinden olmuş:S

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
yahu ben yeni versiyonunu 4. sayfaya koymakla hata yapmışım kimse görmüyor ve görmemişş,, yeni yorum yapan arkadaşlar yorumlarınız için tşkler.. 4. sayfadaki yeni haline bakmanızda fayda var...

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
kardeşim hepsini gördüm, ama ben yinede 2. diyorum.. insana daha semtapik daha bi güzel geliyor.. ayrica hepsi çok başarılı olmuş, ellerine emeğine sağlik :)

gülümse_61

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kelimelerin kitlendiği an! :) emeğine sağlık arkadaşım gerçekten çok hoş çalışmalar 2. çalışma bana daha sempatik geldi :) eski model arabalara olan ilgim burda etkili olabilir. ikiside gayet etkili olmuş

aiDesign

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
500px.com
kelimelerin kitlendiği an! :) emeğine sağlık arkadaşım gerçekten çok hoş çalışmalar 2. çalışma bana daha sempatik geldi :) eski model arabalara olan ilgim burda etkili olabilir. ikiside gayet etkili olmuş

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :) Fakat öyle görüyorum ki sen de 4. sayfadaki üçüncü ve son hali olan çalışmayı görememişsin :)