Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba Bence kullandıgın font yanlis. Bu çalışma için uyygun degil. Sayfa yukardan asagiya yavas yavas acilirken ben bu afisi ramazanla alakali bisey zannettim. renklerin uyumu ve vurgu güzel ama evet modellemeyi anlatan birseylerde gösterebilirdin.elin esağlık
merhaba Bence kullandıgın font yanlis. Bu çalışma için uyygun degil. Sayfa yukardan asagiya yavas yavas acilirken ben bu afisi ramazanla alakali bisey zannettim. renklerin uyumu ve vurgu güzel ama evet modellemeyi anlatan birseylerde gösterebilirdin.elin esağlık
font super.. ben ıkısını de begendım.. hem klasık hem modern farklı ıkı calısma hepsının tasarımı aynı olsada arabaların etkısı calısmalar farklıymıs gıbı hıssedılıyor
yahu ben yeni versiyonunu 4. sayfaya koymakla hata yapmışım kimse görmüyor ve görmemişş,, yeni yorum yapan arkadaşlar yorumlarınız için tşkler.. 4. sayfadaki yeni haline bakmanızda fayda var...
kardeşim hepsini gördüm, ama ben yinede 2. diyorum.. insana daha semtapik daha bi güzel geliyor.. ayrica hepsi çok başarılı olmuş, ellerine emeğine sağlik
kelimelerin kitlendiği an! emeğine sağlık arkadaşım gerçekten çok hoş çalışmalar 2. çalışma bana daha sempatik geldi eski model arabalara olan ilgim burda etkili olabilir. ikiside gayet etkili olmuş
kelimelerin kitlendiği an! emeğine sağlık arkadaşım gerçekten çok hoş çalışmalar 2. çalışma bana daha sempatik geldi eski model arabalara olan ilgim burda etkili olabilir. ikiside gayet etkili olmuş