Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
farklı olmuş fakat araç kapısının kesit ayrımını yapman lazım siz komple örtü yapmışsınız ya kapı açılırsa, onun haricinde galiba araba rengsizken bir çalışma böyle kalmıyacağını umuyorum yinede güzel bir çalışma. Esenlik ve Selametle
ön kapıyı kesitine denk gelen yazıları biraz göze kötü gelmeyecek derecede oynama açıklığı yapmak gerekir eğer bu baskıya girecekse kapı payını da göze alman gerek değişik çalışma olmuş emeğine sağlık
farklı olmuş fakat araç kapısının kesit ayrımını yapman lazım siz komple örtü yapmışsınız ya kapı açılırsa, onun haricinde galiba araba rengsizken bir çalışma böyle kalmıyacağını umuyorum yinede güzel bir çalışma. Esenlik ve Selametle
beğenmenize sevindim . bu işi yapacak arkadaşa sordum , nasıl olacak , kalıbımı var , ölçüleri ne ? diye . yanıt veremedi , yapıyoruz kaplıyoruz işte gibi bi açıklama yaptı bende merak ediyorum nasıl giydirilecek
uyarınız için teşekkürler Pınar hanım . Artık çalışmayı ayarlıyacak arkadaşla görüşüp uydurucaz bişeyler.
calismayi isteyenlere gosterdigimde cok memnun kaldilar. Her istegimize kendi yorumunu katiyorsun diyede tebrik ettiler ayrıca burdaki begenen arkadaslarada tekrardan tesekkurler
teşekkürler o zaman yine iğrenç bi durumla karşılaştım , doblodan vazgeçmişler minibüs verceklermiş kültür ve sosyal işlere tasarımı yeniden uyarlamam lazım