Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Araç giydirme denemem

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
araba_by_hugara-d46dzlg.jpg

Eksiklik veya hatalarımı söylerseniz memnun olurum

Benzer konular

pysmevt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
farklı olmuş fakat araç kapısının kesit ayrımını yapman lazım siz komple örtü yapmışsınız ya kapı açılırsa;), onun haricinde galiba araba rengsizken bir çalışma böyle kalmıyacağını umuyorum yinede güzel bir çalışma. Esenlik ve Selametle

pınar67

🌟Usta Tasarımcı🌟
araba_by_hugara-d46dzlg.jpg

Eksiklik veya hatalarımı söylerseniz memnun olurum

ön kapıyı kesitine denk gelen yazıları biraz göze kötü gelmeyecek derecede oynama açıklığı yapmak gerekir eğer bu baskıya girecekse kapı payını da göze alman gerek değişik çalışma olmuş emeğine sağlık

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
farklı olmuş fakat araç kapısının kesit ayrımını yapman lazım siz komple örtü yapmışsınız ya kapı açılırsa;), onun haricinde galiba araba rengsizken bir çalışma böyle kalmıyacağını umuyorum yinede güzel bir çalışma. Esenlik ve Selametle

beğenmenize sevindim . bu işi yapacak arkadaşa sordum , nasıl olacak , kalıbımı var , ölçüleri ne ? diye . yanıt veremedi , yapıyoruz kaplıyoruz işte gibi bi açıklama yaptı :D bende merak ediyorum nasıl giydirilecek

uyarınız için teşekkürler Pınar hanım . Artık çalışmayı ayarlıyacak arkadaşla görüşüp uydurucaz bişeyler.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
hatan şu biraz geç kalmış olması :p

şaka bir yana
tabi önceden yapılmış işi paylaştıysan sıkıntı yok
bence gayet güzel amacına uygun bir çalışma
eline sağlık

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
hatan şu biraz geç kalmış olması :p

şaka bir yana
tabi önceden yapılmış işi paylaştıysan sıkıntı yok
bence gayet güzel amacına uygun bir çalışma
eline sağlık

daha önceden yapılmış iş derken??

calismayi isteyenlere gosterdigimde cok memnun kaldilar. Her istegimize kendi yorumunu katiyorsun diyede tebrik ettiler :D ayrıca burdaki begenen arkadaslarada tekrardan tesekkurler

zkntrkkn06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
giydiren kişi onun ne ayrımına dikkat eder ne başka bişeyine ayrım kısmı direkt olarak kesilir kıvrılır yazıya gelmesi onları ilgilendirmiyo