Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Araç Giydirme tasarımlarım nasıl olmuş?

gra_fiker_06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarım gerçekten iç açıcı değil yani çok boğmussun aracı.ayrıca kanallarını belirtmen lazım ki neyin nereye geldiğini müşteri görsün ki baskıdan çıktıktan sonra süprizle karşılaşma.Başarılar

grafikali

🌱Yeni Üye🌱
Güzelll olmus eline sağlık kardesim
arkadaslarda sölediği gibi kapı arasında ki boşluklarıda bellii etsen daha güzel olurdu

efsun66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinize sağlık çok güzel olmuş.bu konuda bana da yardımcı olabilirmisiniz elide bi araç giydirme çalışması var ama bi türlü yapamıyorum

alkan63

🌱Yeni Üye🌱
kardeş tasarımın güzel olmuş emeğine sağlık ama diğer arkadaşlarımın dediği gibi ön kapının üzerindeki kırmızı çalışmanın yerine daha belirgin bir renk koyarsan daha dikkat çekeceği kanısındayım iyi çalışmalar (bu arada boyalar pahalı cmyk ayarlarını tekrar gözden geçir:)

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu konudan pek anlamam ama bu firma arabayla alakalı ne iş yapar ?
görsel olarak düşünürsek eğer logo çalışmaya göre sanki daha sönük kalmış.
ama ne olursa olsun eline sağlık kardeşim.

efsun66

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok güzel elinize sağlık benimde yapmam gerekiyo ama bi türlü beceremiyorum

cHndGn

🌱Yeni Üye🌱
güzel olmuşta ustu kaputu falnda sıyah yapsaymısın daha iyi olurmus hoş durmuo

Ahuela

🌱Yeni Üye🌱
Karanlık bi çalışma olmuş.Siyah zemin üzerine siyah bi araba koymuşşun ama bunun dışında gzl bi çalışma eline sağlık

dreadful44

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.malatyacilesiz.com
siyah rengi arkaya verirken arabanın rengini kullansaydın daha güzel olurdu. dikkatli bakılınca arabanın üzerine renk verdiğin belli oluyor. ya da verdiğin rengin kenarına feather yani keskinleştirme uygulayabilirsin. tabi önce kenarını seçmen gerek. eğer yapmayı düşünürsen benimle irtibata geç. anlatırım feather nasıl oluyor diye. güzel çalışma. bir de renkleri ortama uydurursan güzel olur. emeğine sağlık.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Zeminde siyah kullanmanız ayrıca koyu renk fotoğraflar kullanmanız çalışmayı boğmuş...
Araç kaplamada firmanın uzaktanda belirgin olması gerektiği kanaatindeyim...
Fakat sizin çalışmanızda yakından bakmamıza rağmen zor anlaşılıyor...
Fotoğraflar kesik kesik ve birbirine geçmiş gibiler... Bir karmaşa söz konusu...
İyi çalışmalar...

esmer_353015

🌱Yeni Üye🌱
SeLamün ALeyküm GüzeL 0Lmuş ELine SağLık inş. Daha GüzeLLerini Yakın ZaManda PayLaşırsın teßrikLer ßaşarının Dewamını Dilerim

osman72

🌱Yeni Üye🌱
yapmaya çalışmışın ama kendini biraz daha fazla yormalısın .Devam et

vedatcagirgan

🌱Yeni Üye🌱
sevgili lugedas; görsel olarak asi bir backround seçmişsin..yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi logoların dağılımını dikkate alman da fayda var... Ancak unutma ki özellikle solvent bazlı baskılarda siyah zemin her zaman sıkıntı yaratmaktadır. tasarım yapmak sadece göze hitab edici yaratıcılıktan ziyade uygulama esnasını da düşünmektir. Nasıl ki araç kanallarının denk geldiği yerler hesaplanıp dizayn ona göre uygulanıyorsa, siyah zemin kullanırken gerek baskı operatörünü gerekse uygullamayı yapacak olan aplikatörü de biraz düşünmek lazım...Ben de ilk zamanlar siyahı çok severdim..Ne zaman ki aplikatör arkadaşların uygulama sırasında tasarımcıya gün ışşığına çıkmamış küfürleri saydırdığına şahit oldum, o zaman vazgeçtim siyahtan. ÇÜnkü adamlar haklı...Siyah ağırlıklı baskılar özellikle araç castında yapışırken çok büyük sıkıntı yaratıyor. Castın yapışkanlık özelliğini dahi yitirmesine ve zemine yapışşmasına engel olabiliyor..

IamKaDiR

🌱Yeni Üye🌱
firmanın ne is yaptıgını anlayamadım.. galeri mi servis mi?? :S daha iyi belirtmen gerek numarayı firma ismini amblemini arar oldum... araba resimlerini küçültüp isim numara amblem gibi unusrları daha göze çarpıcı hale getirsen daha güzel olacak.. eline sağlık

lugedas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaslar yorumlar için gerçekten teşekkür ediyorum fakat
bu işi yapalı tam 3 yıl oldu
bu iş bu şekilde araca uygulandı
ben bu çalışmayı yaptığım işyerimden ayrılalı 2 sene oldu
hatta çalışmayı arşivimi kaybettiğim için kaybettim
üzerinde çalışamam anlayacağınız fikirler güzeldi ama :)
araç tasarımı yapmıyorum artık
ilginize teşekkür ederim

kuzey17

🌱Yeni Üye🌱
bence gayet iyi olmuş arkadaşım eline sağlık...