Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Keşke yaptığım yorumları okusaydınız... Bu alt bölümdeki logolar normal logonun kullanılmadığı durumlarda kullanılması için yapılmıştır. Profesyonel birinin bunu anlaması lazım diye düşünüyorum. Kaldı ki logolar bu şekilde çalışılır. Yorumunuz adına teşekkürler.
Keşke yaptığım yorumları okusaydınız... Bu alt bölümdeki logolar normal logonun kullanılmadığı durumlarda kullanılması için yapılmıştır. Profesyonel birinin bunu anlaması lazım diye düşünüyorum. Kaldı ki logolar bu şekilde çalışılır. Yorumunuz adına teşekkürler.
Açıklamamda belirttiğim gibi RGB destekli cihazlarda kullanılmak üzere logo yapıldı. Bende sizin gibi degrede kullanılan logoların her baskıda aynı sonucu vermediğini bilenler ve CMYK işlerimde degrede kullanmayanlar arasındayım fakat bunu en azına indirmek için pastel tonların dışına çıkarak çalıştım.... Yorumunuz adına teşekkür ederim.
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat verdiğiniz örneği ne amaçla verdiğinizi kavramayamadım. Logo firma ve kuruluşu yansıtır, kurumun kimliğidir. Bu sebeple her logo her firmada kullanılamaz. Ayrıca gösterdiğiniz logoyla, benim yaptığım logonun benzer olduğuna da katılmıyorum. Arasında dağlar var...