Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arem Logo

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok başarılı bir logo çalışması olmuş,sade,gözü yormayan renk tonları ve en önemlisi farklı bir çalışma,ellerinize sağlık.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Logonun altında yazan yazıyı ornegin buraya yüklenmiş halinde bile alt 2 de kini okuyabileniniz var mı ? .. Ben görmüyorum bilede :) Emeğinize sağlık

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
harika olmuş göze hoş geliyor başarılar Yunus'cum tebrikler

Teşekkür ederim yorumunuz adına.

emeğine sağlık çok şık olmuş...

Teşekkürler.

Logonun altında yazan yazıyı ornegin buraya yüklenmiş halinde bile alt 2 de kini okuyabileniniz var mı ? .. Ben görmüyorum bilede :) Emeğinize sağlık

Keşke yaptığım yorumları okusaydınız... Bu alt bölümdeki logolar normal logonun kullanılmadığı durumlarda kullanılması için yapılmıştır. Profesyonel birinin bunu anlaması lazım diye düşünüyorum. Kaldı ki logolar bu şekilde çalışılır. Yorumunuz adına teşekkürler.

Çok başarılı bir logo çalışması olmuş,sade,gözü yormayan renk tonları ve en önemlisi farklı bir çalışma,ellerinize sağlık.

Yorumunuz adına teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:

gem@il

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eline sağlık ama bende arkadaşa katılıyorum baskıda cmyk olmasına rağmen sorn yaratabilir her yüzeyde etkili baskı sonucunu vermeyebilir.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Keşke yaptığım yorumları okusaydınız... Bu alt bölümdeki logolar normal logonun kullanılmadığı durumlarda kullanılması için yapılmıştır. Profesyonel birinin bunu anlaması lazım diye düşünüyorum. Kaldı ki logolar bu şekilde çalışılır. Yorumunuz adına teşekkürler.

Belki profesyonel değilde öğrenci olduğum için anlamamış olabilirim

SoulPower

🌱Yeni Üye🌱
Yosun tutmuş gibi ^^
Şaka tabi çok güzel olmuş

Ayrıca tesadüfen benzer bişey gördüm, açık olmak gerekirse gözüme daha hoş geldi...

logotasarimirevivifyb.jpg

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
eline sağlık ama bende arkadaşa katılıyorum baskıda cmyk olmasına rağmen sorn yaratabilir her yüzeyde etkili baskı sonucunu vermeyebilir.

Açıklamamda belirttiğim gibi RGB destekli cihazlarda kullanılmak üzere logo yapıldı. Bende sizin gibi degrede kullanılan logoların her baskıda aynı sonucu vermediğini bilenler ve CMYK işlerimde degrede kullanmayanlar arasındayım fakat bunu en azına indirmek için pastel tonların dışına çıkarak çalıştım.... Yorumunuz adına teşekkür ederim.

Belki profesyonel değilde öğrenci olduğum için anlamamış olabilirim

Ben anlatabildiysem, ne mutlu bana o halde. :)

Yosun tutmuş gibi ^^
Şaka tabi çok güzel olmuş

Ayrıca tesadüfen benzer bişey gördüm, açık olmak gerekirse gözüme daha hoş geldi...

logotasarimirevivifyb.jpg

Yorumunuz için teşekkür ederim fakat verdiğiniz örneği ne amaçla verdiğinizi kavramayamadım. Logo firma ve kuruluşu yansıtır, kurumun kimliğidir. Bu sebeple her logo her firmada kullanılamaz. Ayrıca gösterdiğiniz logoyla, benim yaptığım logonun benzer olduğuna da katılmıyorum. Arasında dağlar var...

Son düzenleme: