Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arı Ajans Logosu Lütfen Yorum Yapın

asacan

🌱Yeni Üye🌱
2. verdiğin linkteki logo gibi bir çalışma yaptım ama keskin hatlı olması pek hoş gelmedi bana. 3. çalışma hoşuma gitmedi değil. İlgin için teşekkürler.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Ben çalismanızın gittigi yolu begendim. Fakat burada sizin kafanızı karıştıracak bazı yorumlarda gördüm :(
arı, güzel bir ****ryal, verinen linklerdeki örneklerde çok güzel.... arıyı amblem yapma yolunda ilerleyebilirsiniz...sonu yok...zaman ihtiyaciniz var diye düşünüyorum. Acele etmeden altarnatif üretibilirsiniz.....

filmet

🌱Yeni Üye🌱
Ben de beğendiğim kimi arıları göstereyim..

BeeLogo.gif

Aşağıdakini aslında daha önce sözünü ettiğim hareket hissini veren çizgi için örnek olarak koydum. Çizgilere bakınca daha bir yakın hissediyorsun. Mükemmel çizgi mekanik-makina hissi verebilir.
Biraz dikkat edince arıya hareket izlenimini verirken çizgilerle "arı" yazısını yazdırmak mümkünmüş gibi geldi. Dikkate al derim..

bee%20logo%20JPEG.jpg

Buda sanırım arıya benzeyen birşey çizmek zorunda değilsinize çok güzel bir örnek.

RoundBeeLogoWithBorder.jpg

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
nerden geldi aklına NT??? ne alaka ya esinlenmek kelimesi çok yanlış olmuş böyle elips kullanılmış binlerce logo var hayret valla...
bence esinlenmemiş düşünmüş arkadaş arının gidşi yansıtmaya calışmış o çizgiyle ..
son haline gelince bence güzel olmuş emeğine sağlık:)

baykal

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel bir düşünce ellerinize salık

vestanbul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.vestanweb.com
nerden geldi aklına NT??? ne alaka ya esinlenmek kelimesi çok yanlış olmuş böyle elips kullanılmış binlerce logo var hayret valla...
bence esinlenmemiş düşünmüş arkadaş arının gidşi yansıtmaya calışmış o çizgiyle ..
son haline gelince bence güzel olmuş emeğine sağlık:)

haydeee bişey demedik yahu. görür görmez aklıma geldi ... :)

asacan

🌱Yeni Üye🌱
Çok Tüşekkürler...

Aslında yolladığınız arı logolarının tamamını gördüm ancak """esinlenmek"" istemediğim için o tarzda çalışmalar yapmadım.

nt benzeme konusuna gelince çok şaşırıdım.

Arı üzerinde biraz daha çalışıp sanırım bitireceğim dardai_06 umarım son halinide görüp tekrar yorum yaparsın.

freedesing yapıcı yorumların ilk işimde beni gerçekten cesaretlendi. filmet önerilerin üzerinde düşüneceğim umarım güzel bişiler çıkarabilirim. arı yazısını arı ile yazmak konusu aklıma yattı ama heralde biraz zor olacak "ı" harfinden çıkıp "j" harfinin üzerine uçacak gibi bişi yapmaya çalışacağım becerebilirsem buraya eklerim.

ilginiz için tekrar teşekkürler...

aLSoiDeoaYLiN

🌱Yeni Üye🌱
arılar çok sevimli olmuş belki biraz daha ciddiyet kazandırılabilir...

16. mesajını görmemişim ilk yaptığın çalışmaya nazaran ilerleme çok iyi... :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

malikislali

🌱Yeni Üye🌱
arının tipi

arının duruşu ve tipi nasıl olmuş arkadaşlar... j harfinin noktası gibi yapmaya çalıştım arının kafasını..

...grafixo...

🏆Pro Tasarımcı🏆
şimdi daha iyi olmuş ama elipsi kovana benzetsen birde küçük küçük böyle petek gibi noktalar elipsin içine yapsan abartısız süper olucak derim

duman41

🏅Acemi Tasarımcı🏅
simdi eline saglık ama...elipsi bence cok büyük kullanmışsın onun yerine daha ufak kullanıp ARI yazısını daha büyük kullanabilrdin...

siberturc+

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bide elipsi gökkuşağı olarak denesene daha ahenkli durur kanımca...

kolay gelsin....

wornheart

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben olsaydım arıyı j'nın noktası olarak kullanırdım ve '' arı '' kelimesinin ıçine petek dolgusu verirdim.elipste baya abartı var

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
arı nın elipsini aRı aJanS ''R,J,S'' den geçirebilirsin.. böylece elips çok yer kaplamaz..

gulay57

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hmmmm evet dahası yapılabilir.mesela daha sewimli bi arı:))) cem yılmaz'ın seslendırmesını yaptıgı arıyı ızle mesela emınım calışmana buyuk etkısı olacaktır.
durmak yok yola devam:))))))))))))