Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar eleştiri ve fikirleriniz lütfen...

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar İstanbulda özel bir hastahanenin üniversitesinde yapılacak sağlık semineri için hazırlamış olduğum afiş ve özel dergilerininde arka kapak çalışmasıda olacak olan çalımam için eleştirilerinizi bekliyorum.Bu hazırlamış olduğum 3 çalışmadan içlerinden seçip karar kıldığım çalışma.Çalışma daha bitmemiş olup, ekleyeceğim görsel tema ve ameliyathanede kullanılan ekipmanlarla ilgili nesnelerde olacak.Yani ana tema şimdilik bu.Sadece bu yaptığım ana tema sizce uygun mu? İlk defa kararsız kaldım.

fshstn126logoarkakapak.jpg

Son düzenleme:

pramier

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence çak fazla obje koyup çalışmayı basitleştirmeyin. Anlatacaklarınızı anlatmışsınız zaten çalışmada. Harika olmuş. Ama işten anlamayanlar için bu çalışma rezaletin ötesinde olabilir. Eleştiriler gelebilir yaptığınız emeğe. Ama bazı işer vardır sınırlarınızı zorlarsınız. Ama hiç bilmeyen anlamayana sizin sınırlarınız saçma gelebilir. Yani biri çıkar der ki olmamış ya bi şeye benzemiyor. beyaz bi arka fona kalbin etrafna sarılmış bi yılan koyalım der.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Sağlık sektörüne yapmış olsanız da çok farklı yerlerde de kullanılabilecek bir çalışma. Anlam yüklü, emeğinize sağlık.:)

adrian06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel bir çalışma olmuş. Yanlız arka fonda kullandığın gözler çok rahatsız edici bence.. Onun yerine başka bir tema kullanabilirdin

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
etkileyici,çekici,ürkütücü ama ben beğendim,yanlız text olmadığı için birşey sormak isterim üst taraftaki aydınlık kısım neyi çağrıştırıyor onu çözemedim.

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
bilmiyorum ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır veya saçmadır :) bana açıkçası bu çalışma ölüm anını çağrıştırdı gibi ..

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
bilmiyorum ne kadar doğrudur ne kadar yanlıştır veya saçmadır :) bana açıkçası bu çalışma ölüm anını çağrıştırdı gibi ..

Ölümden ziyade meditatif bir hal olarak yorumladım ben.:) Bedenin tamamı görünse idi ya da damarlar daha parlak olsaymış daha da etkili olurdu fikrimce. O yüzden ilk yorumumu da bu yönde yapmıştım.:)

tükenmezkalem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Evet aslında bu tespit daha doğru.. Çakraların açılması vesaire gibi bi olayları simgeler gibi .

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. o zaman ana temada bu çalışmama karar kıldım. son bitmiş halinide burda paylaşıcam.

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence çak fazla obje koyup çalışmayı basitleştirmeyin. Anlatacaklarınızı anlatmışsınız zaten çalışmada. Harika olmuş. Ama işten anlamayanlar için bu çalışma rezaletin ötesinde olabilir. Eleştiriler gelebilir yaptığınız emeğe. Ama bazı işer vardır sınırlarınızı zorlarsınız. Ama hiç bilmeyen anlamayana sizin sınırlarınız saçma gelebilir. Yani biri çıkar der ki olmamış ya bi şeye benzemiyor. beyaz bi arka fona kalbin etrafna sarılmış bi yılan koyalım der.

:D doğru söyledin. Ama Allah' tan yapılan yorumlar mesleği bilenler tarafından yapılmış :)

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel bir çalışma olmuş. Yanlız arka fonda kullandığın gözler çok rahatsız edici bence.. Onun yerine başka bir tema kullanabilirdin

Kullandığım gözlerin her biri doktor, cerrah, hemşire ve sağlık sektöründe bulunan çalışanları temsil etmektedir. Yani her sağlık personelinin gözü hastahanede hastanın gözü önündedir anlamında.Bu nedenle gözleri kullandım.

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
etkileyici,çekici,ürkütücü ama ben beğendim,yanlız text olmadığı için birşey sormak isterim üst taraftaki aydınlık kısım neyi çağrıştırıyor onu çözemedim.

Bu soruyu bana yanımda çalışan grafikerimde sordu :) Esasında çok anlamlı ama bir okadar da gizemli ve bakıldığında anlaşılması zor bir değeri ifade etmeye çalıştım. Yukarıdaki aydınlık Yüce Yaradını ifade etmektedir.

Son düzenleme:

hikmetizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu soruyu bana yanımda çalışan grafikerimde sordu :) Esasında çok anlamlı ama bir okadar da gizemli ve bakıldığında anlaşılması zor bir değeri ifade etmeye çalıştım. Yukarıdaki aydınlık Yüce Yaradını ifade etmektedir.

Aşağı yukarı tutturmuşum bende öyle tahmin etmiştim.Çalışmalarında başarılar dilerim.

FouYeal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
s.a arkadaşlar.. samsunumuzda yeni açılan atakumspor için 1-2 tane logo istiyorum.. elimde 5-6 tane var ama daha iyileri de çıkabilir belki.. bekliyorum teşekkürler..

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
FouYeal kendine iş ünvanında grafiker demişsin. Madem grafikersin burda neden logo istiyosun.Grafiker değilsen ünvanına grafiker yazıp tatmin mi ediyorsun kendini. Ayrıca burda amme hizmeti ister gibi logo isteğinde bulunmuşsun. Mantıken konunun hangi başlıklar adı altında açılması gerektiğinide aklı olan bir insan idreak eder.Unutulmamalıdır ki; bir konunun açılcağı konum için bilgiye yada kuralları okumayada gerek yoktur.Az biraz zekaya ihtiyaç vardır. Kurallara konusunda adminler seni zaten uyarırlar.

Benim açmış olduğum konunun yorumları içinde FouYeal nickli arkadaşın paylaşımına sizlerden ricam arkadaşlar yorum yapmayın.Açtığım konu başlığı başka taraflara kaymasın.