Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlarım yardımm! Broşür için.

NeVeRMiND86

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar ben bi market broşürü hazırlamak istiyorum. Bana Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım sizce? Programı pek bilmiyorum ama öğrenme aşamasındayım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
market brosuru dediğin insört mü acaba yani ürün resimlerinin ve fiyatlarının bulunduğu bir çalışma eğer oyleyse öncelikle resimleri photoshopta dekupe etmekle başla daha sonrası için forumda ornekler var onlardan esinlenebilirsin ama o kadar genel sormussunki anladıgım kadarıyla sen sıfırdan nasıl yapılır onu sormussun e o da senin yapacagın tasarıma baglı once kafanda bişiler tasarlıycaksınki onlara gore programı nasıl kullanacagını bulasın

NeVeRMiND86

🌱Yeni Üye🌱
Evet resim ve fiyatların bulunduğu birşeyler yapmak istiyorum. Ama program hakkında biraz bilgi edinmem lazım. Resimleri ayarladım ama programı detaylı bir şekilde öğrenmem lazım. Şu anda nerden başlasam bilmiyorum.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Evet resim ve fiyatların bulunduğu birşeyler yapmak istiyorum. Ama program hakkında biraz bilgi edinmem lazım. Resimleri ayarladım ama programı detaylı bir şekilde öğrenmem lazım. Şu anda nerden başlasam bilmiyorum.

ilk önce bence corel draw soru ve sorunlarınız bu linki inceleyin...daha sonra

Corel Draw buraya ziyaret edin... forum içersinde çok şey bulabilirsiniz. Tabi ki sorunlara cevap verip, yardım ederiz.

iyi çalışmalar