Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arslaner İnşaat | emirhan ünal

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
Merhaba,:angel:

Arslaner İnşaat adına yapmış olduğum ve kullanılmaya başlanılan logo çalışmam..

Kullandığım programlar: Macromedia Fireworks 8 / Adobe Photoshop CS5

3spxx.png
.

Son düzenleme:

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Oldukça başarılı bir çalışma olmuş ama bi nokta dışında o da inşaat yazısının etrafına koydugun vektörel şekilleri devre dışı bırakırsan bence iyi durur. sürc-ü lisan ettiysem af ola :)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Arslaner yazısında A ve R zeminle hemen hemen aynı renk olmuş rahatlıkla okunamıyor bu sebeple bu haliyle olmamış bence, renklerde düzetilme yapılması gerekli ...

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim :)

Öncelikle
Oldukça başarılı bir çalışma olmuş ama bi nokta dışında o da inşaat yazısının etrafına koydugun vektörel şekilleri devre dışı bırakırsan bence iyi durur. sürc-ü lisan ettiysem af ola :)

O vektörel şekkileri müşteri isteği üzerine tasarımımda yer verdim. Ayrıca gümüş tonlara uygun ve hoş olacağını düşünmüştüm, teşekkürler :)

Arslaner yazısında A ve R zeminle hemen hemen aynı renk olmuş rahatlıkla okunamıyor bu sebeple bu haliyle olmamış bence, renklerde düzetilme yapılması gerekli ...

Arslaner yazısındaki A ve R harflerinin zeminle eşdeğer olması ise benim düşüncemdi. Fireworks de kullandığım Fade image tekniği çok hoşuma gidiyor, müşterinin yorumlarıda çeşitli şirket fotoğraflarının üzerinde görünce olumlu oldu.. Yorum için teşekkür ederim :smile:

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
ben en çok yapı firmaları yada inşaat sektöründeki firmaların logoları tasarlanırken ev, apartman veya gökdelen simgelerinin kullanılmamasına çok seviniyorum, şükür yavaş yavaş o tarzdan kurtuluyoruz... emeğinize sağlık :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
gradient sunum içinse olmuş. Yok ben logo da öyle yaptım diyorsan tek sıkıntım geçişler :) Emeğine sağlık.

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar :)

ben en çok yapı firmaları yada inşaat sektöründeki firmaların logoları tasarlanırken ev, apartman veya gökdelen simgelerinin kullanılmamasına çok seviniyorum, şükür yavaş yavaş o tarzdan kurtuluyoruz... emeğinize sağlık :)

Evet Soner DİLEK :) Aslında amacım daha çok bunun üzerineydi ve ismin de aslanı ifade ettiği için aklıma gelen ilk şey bu oldu doğrusu :)

gradient sunum içinse olmuş. Yok ben logo da öyle yaptım diyorsan tek sıkıntım geçişler :) Emeğine sağlık.

Logo olarak da kullanılmaya başlanıldı :) Geçişlerde bende bi sıkıntı seziyorum aslında ama henüz farketmiş değilim :/

plenty

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok beğendim, emeğinize sağlık.
Sanırım bu sizin tarzınız.
Şık ve sade tasarımlar.
Çalışma hayatınızda başarılar dilerim.

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
Çok teşekkür ederim :) İnanın tasarımlarımdaki tek gayem. Şık ve sade olmak. Bunları duymak çok mutlu etti beni. Tekrar teşekkür ederim, size de başarılar dilerim..

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu İşinde Çakma Senin Buda başka yerden alma.

emirhanunal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.emirhanunal.com.tr
baranbeyy 12 yıllık birikiminizi kutlarım :) Ancak linkini attığınız logo zaten kullanılmamaktadır. Birçok araştırmalar yapıldı ve o logonun bir yarışma sonucu elendiğini görmüştük. Benden bu istenildi ve bazı geçişler ile hallettim. Şirket bu logonun sahibine birkaç mail atmıştı sonuçtan haberim yok. Olumsuz yönde olsaydı eğer bana haber verirlerdi. Çünkü aradan yaklaşık 1buçuk yıl geçti.

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
xerxes logo diye google amcaya bi sor bakalım kullanılıyormu kullanılmıyormu.