Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

artcam yardım

ercan01

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar ben pleksi kutu harf yapmak istiyorum pleksi kutu harfde kanal açılıyor ya bana artcam de onun takımyolunu tarif edebilecek arkadaş var mı?* şimdiden teşekkürler

Benzer konular

prometheus2000

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu tur calismalar artcam de yapilir ama takim yolu baska programlarda yazilir.genellikle artcam kullananlar powermill programinda takim yollarini yaziyorlar.birisi cad birisi cam programi.

webdizaynsan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.antik-san.com
merhabalar bende artcam kullanıyorum daha yeni aldım makinayı kutu harf bana da lazım oluyor nasıl yapılacağını bilen varsa açıklasın takipcisi olacağım arkadaşın dediği gibi kesime yollamak için powermill programına yolluyorum zaten bir uç kırdım yeni uç da alacağım cnc için sizden daha yardım isteyeceğim yapacağım işler için şimdilik sadece bildiğim oyma ve kesme, programın içinde bir çok işlemler var ama yanlız bilmiyorum ne işe yaradıklarını yardımcı olursanız sevinirim ders vermek için geldiler ayak üstü 1 - 2 saat ders verdiler gittiler...

bilgink

🌱Yeni Üye🌱
yapmak istediğiniz örnek bir çalışmayı (cdr veya dwg) yüklerseniz size artcam de nasıl takım yolu oluşturabileceğinizi anlatabilirim

TuGo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilgin üstad yardımlarınızı bekliyoruz..