Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ashley tisdale (illustrasyon )

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ps cs4de ilk calışmamı yaptım arkadaşlar beğeninize sunuyorum.
tüm fikir ve yorumlarınızı bekliyorum
saygılar iyi çalışmalar
ashleytisdale21.jpg

Benzer konular Forum Tarih
yoSa Dünyadan Afiş Örnekleri 0 804

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Fotoğraf gibi olmuş, tebrik ederim :)
Bir de biraz daha temiz çalışırsanız, harika olacak ;)

Ellerinize ve emeğinize sağlık +1.

ponti

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
pontinintakilari.blogspot.com
Burun biraz problemli duruyor,birde yüz ve boyun çok bulanık olmuş sanki.Bunların dışında çok güzel,eline sağlık..

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmaların çok güzel fakat gereksiz blurlardan uzak dursanız dahada güzel olur bence.
Birde saçı çok güzel çizmişsiniz fakat kenarlarını silgiyle yumuşatmışsınız bunuda yapmayın bence. Bunlar benim fikirlerim. Elinize sağlık...

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
eline sağlık güzel olmuş ama çok fazla blurluk veriyorsun bu da hatların düzgünlüğünü seçmemde soruna neden oluyor.saç süper,bakışlar süper,burun ve ağız arası çok kısa bir de kolyenin zincir kısmı kalp kısmı kadar özenli olmamış ama her yerine bazen insan aynı özeni gösteremiyor:)başarılı ama kolay gelsin

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Saçlar, gözler ve küpe harika :) Saçları böyle yapabilenleri kıskanıyorum bilesiniz! ellerinize sağlık.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Saçlar bakışlar çok güzel ama gözlerden aşağısında blurluk vermen pek hoş olmamış boyun kısmındada açık tonda bir gölge vermişsin benim şahsi fikrim boyun bölgesinde görüntü bozukluğu olmuş bunların dışında çok başarılı tebrik ederim.

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlara blurluk kısmında katılıyorum, onun dısında güzel çalışma emeğine sağlık

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Fotoğraf gibi olmuş, tebrik ederim :)
Bir de biraz daha temiz çalışırsanız, harika olacak ;)

Ellerinize ve emeğinize sağlık +1.
herşeyi kavradım ama bu temizlik olayına bi çözüm bulamadım:sadsmile: ama onu da çözmeye kararlıyım. teşekkürler. iyi çalışmalar.

Burun biraz problemli duruyor,birde yüz ve boyun çok bulanık olmuş sanki.Bunların dışında çok güzel,eline sağlık..
bulanık görünmesi sanırım bu buluru tutturamamış olmamdan kaynaklarnıyor terşekkürler. iyi çalışmalar.

Çalışmaların çok güzel fakat gereksiz blurlardan uzak dursanız dahada güzel olur bence.
Birde saçı çok güzel çizmişsiniz fakat kenarlarını silgiyle yumuşatmışsınız bunuda yapmayın bence. Bunlar benim fikirlerim. Elinize sağlık...
bulur konusunda herkesten aynı eleştiriyi alıyorum bu olayı çözmem gerekiyor. kenarları silgiyle değil de beyaz renkle fırca aracıyla yaptım.. fikirleriniz önemli çünkü her seferinde yeni şeyler öğreniyorum. teşekkürler. iyi çalışmalar.

eline sağlık güzel olmuş ama çok fazla blurluk veriyorsun bu da hatların düzgünlüğünü seçmemde soruna neden oluyor.saç süper,bakışlar süper,burun ve ağız arası çok kısa bir de kolyenin zincir kısmı kalp kısmı kadar özenli olmamış ama her yerine bazen insan aynı özeni gösteremiyor:)başarılı ama kolay gelsin
teşekkürler fairylike önerilerini dikkate alacağım. uğraşırken galiba bir süre sonra duyarsızlaşıyorum bilgisayar başında eksiklerimi görmemde sıkıntı oluyor. teşekkürler iyi çalışmalar.

Saçlar, gözler ve küpe harika :) Saçları böyle yapabilenleri kıskanıyorum bilesiniz! ellerinize sağlık.
saçları deneye deneye sonunda iyiye doğru gidiyorum galiba. teşekkürler. iyi çalışmalar.

Saçlar bakışlar çok güzel ama gözlerden aşağısında blurluk vermen pek hoş olmamış boyun kısmındada açık tonda bir gölge vermişsin benim şahsi fikrim boyun bölgesinde görüntü bozukluğu olmuş bunların dışında çok başarılı tebrik ederim.
boyun bölgesi ve bulurluk önerilerinizi dikkate alacağım. teşekkürler . iyi çalışmalar

arkadaşlara blurluk kısmında katılıyorum, onun dısında güzel çalışma emeğine sağlık
teşekkürler . iyi çalışmalar.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gözler haricinde ki blur görüntüyü farketmemiş olamazsınız.Çoğunlukla çizimlerinizde oluyor bu tarzınız ise bişey diyemeyiz tabii ama değilse,çizimdeki hatalarınızdan sıyrılmanız ilerliyor olmanız çok güzel birde işin içine blur görüntü yerine netliği tercih ederseniz çok daha güzel olur bence.Bu haliyle gözü de yoruyor.Tebrik ederim ,başarılar.

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle tebrik edeeeeerim çalışmanı çok başarılı buldum fakat ağız kısmına blur efektini fazla vermişn o çok göze batıyor onun dışında herşey güzel:wink::party:

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok güzel bir çalışma.

arkadaşlar değinilecek yerleri vurgulamışlar zaten. ben de demesem eksik kalırım. :D blur kasti mi verildi bilmiyorum, ama kasti vermiş olsanız bile, çok abartılı olmuş. detayları çok boğmuş. buna dikkat ederseniz, gerçekten çok başarılı bir çalışma çıkabilir. bir de kolye çalışma geneline göre daha özensiz yapılmış.

iyi çalışmalar.

Sibel122

🏅Acemi Tasarımcı🏅
blurluk haricinde çok güzel eline sağlık.

akrmtch

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gözler haricinde ki blur görüntüyü farketmemiş olamazsınız.Çoğunlukla çizimlerinizde oluyor bu tarzınız ise bişey diyemeyiz tabii ama değilse,çizimdeki hatalarınızdan sıyrılmanız ilerliyor olmanız çok güzel birde işin içine blur görüntü yerine netliği tercih ederseniz çok daha güzel olur bence.Bu haliyle gözü de yoruyor.Tebrik ederim ,başarılar.
teşekkürler. önerilerinizi dikkate alacağım. iyi çalışmalar

öncelikle tebrik edeeeeerim çalışmanı çok başarılı buldum fakat ağız kısmına blur efektini fazla vermişn o çok göze batıyor onun dışında herşey güzel:wink::party:
teşekkürler sss.ibel . iyi çalışmalar

çok güzel bir çalışma.

arkadaşlar değinilecek yerleri vurgulamışlar zaten. ben de demesem eksik kalırım. :D blur kasti mi verildi bilmiyorum, ama kasti vermiş olsanız bile, çok abartılı olmuş. detayları çok boğmuş. buna dikkat ederseniz, gerçekten çok başarılı bir çalışma çıkabilir. bir de kolye çalışma geneline göre daha özensiz yapılmış.

iyi çalışmalar.
öncelikle teşekkürler, vakit ayırıp nyorum yaptığınız için. blurluk konusunda elini korkak alıştırma diyerek fazlaya kaçıyordum galiba:wink: artık bu hususa dikkat ediyorum. teşekkürler iyi çalışmalar.

blurluk haricinde çok güzel eline sağlık.
teşekkürler. iyi çalışmalar

Güzel çalışma tşk
ben teşekkür ederim iyi çalışmalar