Aşk bu kadar müthiş anlatılamazdı...
a.g.s.l 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 1 Eki 2008 Mesajlar 2,444 Tepkime puanı 134 3 Nis 2010 #2 Evet gerçekten bu kadar müthiş anlatılamazmış..!! Çok güzel ve hoş bir paylaşım ,teşekkürler burak bizimle paylaştığın için =)
Evet gerçekten bu kadar müthiş anlatılamazmış..!! Çok güzel ve hoş bir paylaşım ,teşekkürler burak bizimle paylaştığın için =)
B berglakin ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Eki 2008 Mesajlar 1,097 Tepkime puanı 42 3 Nis 2010 #3 a.g.s.l' Alıntı: Evet gerçekten bu kadar müthiş anlatılamazmış..!! Çok güzel ve hoş bir paylaşım ,teşekkürler burak bizimle paylaştığın için =) Genişletmek için tıkla ... rica ederim sinem gercektende cok etkileyici bir anlatım
a.g.s.l' Alıntı: Evet gerçekten bu kadar müthiş anlatılamazmış..!! Çok güzel ve hoş bir paylaşım ,teşekkürler burak bizimle paylaştığın için =) Genişletmek için tıkla ... rica ederim sinem gercektende cok etkileyici bir anlatım
özgüll 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 6 Eki 2008 Mesajlar 3,704 Tepkime puanı 168 3 Nis 2010 #4 Süper bir anlatım.:rofl: Teşekkürler Burak.
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 3 Nis 2010 #5 a.g.s.l' Alıntı: Evet gerçekten bu kadar müthiş anlatılamazmış..!! Çok güzel ve hoş bir paylaşım ,teşekkürler burak bizimle paylaştığın için =) Genişletmek için tıkla ... bu kadar güzel teşekkür edilmezdi sinem... senin derdin ne dostum (burak'a dedim)
a.g.s.l' Alıntı: Evet gerçekten bu kadar müthiş anlatılamazmış..!! Çok güzel ve hoş bir paylaşım ,teşekkürler burak bizimle paylaştığın için =) Genişletmek için tıkla ... bu kadar güzel teşekkür edilmezdi sinem... senin derdin ne dostum (burak'a dedim)
S skyfox 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Ara 2009 Mesajlar 2,603 Tepkime puanı 90 3 Nis 2010 #6 Yazılar hiç olmasa veya belki birer kelimeden fazla kullanılmasa idi? Sadece grafik olarak nasıl anlatılabilirdi acaba? finfik' Alıntı: senin derdin ne dostum (burak'a dedim) Genişletmek için tıkla ... Başı ağrıyordur belki.. Var mı bir önerin?
Yazılar hiç olmasa veya belki birer kelimeden fazla kullanılmasa idi? Sadece grafik olarak nasıl anlatılabilirdi acaba? finfik' Alıntı: senin derdin ne dostum (burak'a dedim) Genişletmek için tıkla ... Başı ağrıyordur belki.. Var mı bir önerin?
elifex 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 16 Eki 2008 Mesajlar 293 Tepkime puanı 32 3 Nis 2010 #7 çok güzel bir anlatım teşekkürler
B berglakin ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Eki 2008 Mesajlar 1,097 Tepkime puanı 42 3 Nis 2010 #8 tdesigner84' Alıntı: Süper bir anlatım.:rofl: Teşekkürler Burak. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim finfik' Alıntı: bu kadar güzel teşekkür edilmezdi sinem... senin derdin ne dostum (burak'a dedim) Genişletmek için tıkla ... bilmem vardır belki birşeyler elifex' Alıntı: çok güzel bir anlatım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim
tdesigner84' Alıntı: Süper bir anlatım.:rofl: Teşekkürler Burak. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim finfik' Alıntı: bu kadar güzel teşekkür edilmezdi sinem... senin derdin ne dostum (burak'a dedim) Genişletmek için tıkla ... bilmem vardır belki birşeyler elifex' Alıntı: çok güzel bir anlatım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim
artdevil 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Nis 2009 Mesajlar 2,519 Tepkime puanı 76 Yaş 42 3 Nis 2010 #9 çok güzel bir anlatım geçrekten paylaşım için teşekkürler
ecrinim 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 3 Eki 2009 Mesajlar 72 Tepkime puanı 2 3 Nis 2010 #10 çok iyi ya teşekkürler
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 3 Nis 2010 #11 Süper bi anlatım teşekkürler burak
B berglakin ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Eki 2008 Mesajlar 1,097 Tepkime puanı 42 3 Nis 2010 #12 artdevil' Alıntı: çok güzel bir anlatım geçrekten paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ecrinim' Alıntı: çok iyi ya teşekkürler Genişletmek için tıkla ... hunterboy' Alıntı: Süper bi anlatım teşekkürler burak Genişletmek için tıkla ... rica ederim
artdevil' Alıntı: çok güzel bir anlatım geçrekten paylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... ecrinim' Alıntı: çok iyi ya teşekkürler Genişletmek için tıkla ... hunterboy' Alıntı: Süper bi anlatım teşekkürler burak Genişletmek için tıkla ... rica ederim
V very_nice129 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 28 Mar 2010 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 3 Nis 2010 #13 cok guzel tarıffffff
B berglakin ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Eki 2008 Mesajlar 1,097 Tepkime puanı 42 3 Nis 2010 #14 kesinlikle
lucasgursaka 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 25 Şub 2009 Mesajlar 727 Tepkime puanı 18 3 Nis 2010 #15 biri beni mi anlatıyor
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 3 Nis 2010 #16 Vay çok güzelmişPaylaşım için teşekkürler
B berglakin ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Eki 2008 Mesajlar 1,097 Tepkime puanı 42 3 Nis 2010 #17 lucasgursaka' Alıntı: biri beni mi anlatıyor Genişletmek için tıkla ... hangi anlatımsın sen demoN' Alıntı: Vay çok güzelmişPaylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim
lucasgursaka' Alıntı: biri beni mi anlatıyor Genişletmek için tıkla ... hangi anlatımsın sen demoN' Alıntı: Vay çok güzelmişPaylaşım için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim
Feyza Gumus 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 3 Nis 2010 Mesajlar 23 Tepkime puanı 0 3 Nis 2010 #18 Bir tasarımcıdan aşkın görsel tarifi.........daha güzel ve açıklayıcı olamazdı herhalde
B berglakin ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 24 Eki 2008 Mesajlar 1,097 Tepkime puanı 42 4 Nis 2010 #19 Feyza Gumus' Alıntı: Bir tasarımcıdan aşkın görsel tarifi.........daha güzel ve açıklayıcı olamazdı herhalde Genişletmek için tıkla ... bencede
Feyza Gumus' Alıntı: Bir tasarımcıdan aşkın görsel tarifi.........daha güzel ve açıklayıcı olamazdı herhalde Genişletmek için tıkla ... bencede