Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Atik İnşaat Kartvizit

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
10 dk'da hazırlamaya çalıştığım hayali kartvizit çalışmam

kart.jpg

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fontlarım nerdeyse tamamı uçmuş doğru düzgün font da bulamadım ancak bu kadar oldu..

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
guzel olmus ben begendim :) hosuma gitti renkler hersey uyumlu birtek insaat yazisinin fontu deisik olsa nasil olurdu diye dusundum biraz :) :smile:

Fontlarım nerdeyse tamamı uçmuş doğru düzgün font da bulamadım ancak bu kadar oldu..

o sorunu bazen bende yasiyorum :) duzgun font bulamiyorum

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
guzel olmus ben begendim :) hosuma gitti renkler hersey uyumlu birtek insaat yazisinin fontu deisik olsa nasil olurdu diye dusundum biraz :) :smile:

o sorunu bazen bende yasiyorum :) duzgun font bulamiyorum

Teşekkürler..Geniş bir arşivim vardı aslında ama hırsın gözü körolsun :) başka arsiv atayıom derken diğerlerini kaybettim işte ele ayağa düştük bunun yüzünden :D

AyseV

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkürler..Geniş bir arşivim vardı aslında ama hırsın gözü körolsun :) başka arsiv atayıom derken diğerlerini kaybettim işte ele ayağa düştük bunun yüzünden :D

:smile: hmm saglik olsun :smile: ama calisman guzel olmus yinede begendim ben

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Mükemmele yakın bir çalışma,Ben olsam sağ üst köşedeki bina çizimini kaldırır,adres tel.bölümündeki fontu biraz küçültürdüm.Çok beğendim,eline sağlık.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkürler arkadaşlar değerli yorumlarınız için alelacele yapılmış bir çalışmaydı beğenileceğini bile ummuyordum açıkçası..

bakyan

🌱Yeni Üye🌱
5 dakika hız denemesimi yapıyon güzel olmuş. kardeşim. fontlar dediğin gibi sadece.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
kesimi fln hoş, renkler biraz abartılı kaçmış, logoyu sen mi yaptın? inşaat kısmını düzenli bir yazı seç, adres kısmı biraz büyük olmuş bence

bu bahane değil emek veriyorsun. Bir gün sonra bitsin ne olacak.
dafont.com istediğin fontu indir kullan.

emeğin için teşekkürler.

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesimi fln hoş, renkler biraz abartılı kaçmış, logoyu sen mi yaptın? inşaat kısmını düzenli bir yazı seç, adres kısmı biraz büyük olmuş bence

bu bahane değil emek veriyorsun. Bir gün sonra bitsin ne olacak.
dafont.com istediğin fontu indir kullan.

emeğin için teşekkürler.

Evet logo bana ait tabi buna logo denirmi tartışılır :) zaten hız deneme amaçlı yaptım yani özenilip bezenilerek yapılmadı açıkçası..

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
Evet logo bana ait tabi buna logo denirmi tartışılır :) zaten hız deneme amaçlı yaptım yani özenilip bezenilerek yapılmadı açıkçası..

Şimdi olmadı...
Tasarım senin dünyan hız denemesi yapma lütfen!!!
Emek ver çaba göster ki; Bizde takdir edelim. Bu senin referansın uğraş üzerinde ve son halini buraya koy görelim. Olur mu?
Saygılar

ucurum22

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şimdi olmadı...
Tasarım senin dünyan hız denemesi yapma lütfen!!!
Emek ver çaba göster ki; Bizde takdir edelim. Bu senin referansın uğraş üzerinde ve son halini buraya koy görelim. Olur mu?
Saygılar

Kesinlikle katılıyorum bu arada link için teşekkürler tek tek alıyorum şu an.

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
topragım ellerıne saglık canın sagolsun font arsıvı hakkında yardım ıstersen hemen yukleyıp lınkını vereyım kardesıme kolay gelsın