Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Atom Bombası

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
watch

Benzer konular

escoder

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eline saglık neden boyle guzel bı calısmaya yorum gelmemıs hayret arkadaslar goremedı sanırım:)

zerenn

🌱Yeni Üye🌱
Resim gözükmüyor ondan bir yorum yapamıyorum belki sorun benden kaynaklanıyordur..emek verip paylaşmışsın yinede teşşekürler

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
emeğine sağlık çok güzel olmuş
arkadaşlar video youtubeden olduğu için görükmüyor olabilir

beratbaran

🌱Yeni Üye🌱
ya bu nasıl bi çalışma wallaha alnından öpülcek adamsın :) tabi after effecti bilmediğimi çok belli ettiğimin farkındayım :D

ied

🌱Yeni Üye🌱
abıler ablalar arkadaslar... bende bu after effect'ı kullanmayı cok ıstıyorum photoshop, premıer, flash bılgım var ve sımdı buna merak sardım sabah aksam basındayım ama yok en ufak bısı bıle yapamadım acaba nereden baslamalıyım yardımlarınızı beklıyorum bu arada proje harıka olmus ınsallah bende yapıcam boyle seyler yakında xD

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Tesekkurler arkadasım.After aslında cok kolay olan ama kullanıcının hayal gucune ve yetenegıne cok dayanan bır program bana gore yanı az bır ımkanla cok sey yapmanız mumkun bu programla.Tamamen hayal gucunuze kalmıs.(Mısır patlamasından patlama sahnesı yapmıs arkadasım var mesela ) hayal gucu ıste :)

Sana tavsıyem nettekı tutorıallerı ıyı ızlemen.Istersen adres verırım belkı burdan dogru olmaz

alican81

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hocam eğitimde eklesen artık ayıp oluyo ama :) bi bombada biz patlatalım

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Yemın edıyorum yemek yemeye vakıt bulamıyorum tutor nasıl hazırlıyım,aslında cok ısteklıyım ama vakıt lazım

qwerqwer1234

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaşlar
Umarım yazdıklarımı okuyan birilerini bulabilirim çünkü bu programların içine yüklenilen avilerden 20 30 tane var elimde. Hani bilirsiniz kafa kopar ve kanlar akar. O kan videosu ve bir kaç patlama da sahip olduklarım arasında. Ama ben bunlardan daha çok bulmak istiyorum. Bunlar sitelerin birinde mi yoksa bu effect leri yapmak içinde bir program sahibi mi olmamız gerekiyor...

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Tesekkurler.
soruna gelınce netten vıdeolarda bulabılırsın kendınde yapabılırsın bu ama plugınle olur ama software ıle. ama ben vıdeo kullanmayı yeglıyorum calısma acısından hem daha hızlı hemde daha gercekcı oluyor

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com
Emeğe saygım var ama bu efektler gerçekten çok kötü.
Bence bu yaptıklarını paylaşmadan önce kendini daha çok geliştirmen lazım.

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Emeğe saygım var ama bu efektler gerçekten çok kötü.
Bence bu yaptıklarını paylaşmadan önce kendini daha çok geliştirmen lazım.

Zaten bunlar ılk baslarda yaptıgım calıslmalardandı.Bende kendımı gelıstırme adına paylasıyordumkı eksıklerımı gorıyım elestırılerden nelerın yapılması gerektıgını anlıyayım dıye paylaıyordum.
Pekı kotu olan neresı soylekı ona gore ben yada baska bırısı bu tur bır calısma yaparsa dıkkat etsın.Yoksa yekten kotu demenın bana bır faydası olmuyor.neresi eksik yada neresine nasıl bır ekleme yapılsa daha guzel olabılır dıye eklersek hep beraber kendımızı gelıstırırız.

eranimas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
amcamın yaptığı çalışmaların linkleri uçmuş :D