Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya elinize sağlık çok güzel olmuş...ayrıca bir yardım isteyeceğim bir meleğin böle dumanlarla falan ortaya çıkışını yapmam lazım acil olarak ama after effect bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz rica etsem...
ya elinize sağlık çok güzel olmuş...ayrıca bir yardım isteyeceğim bir meleğin böle dumanlarla falan ortaya çıkışını yapmam lazım acil olarak ama after effect bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz rica etsem...
Bu gun ekledıgım bır calısmam var https://www.grafikerler.net/yikilan-bina-t72299.html burda 3ds max te fumefx plugınını test edıyorum bu plugın ıle toz duman su gıbı seyler yapılabılınıyor. Ama 3d programlarından anlamıyorum dersen afterda trapcodun partıkular plug ını ıle cozum yakalayabılırsın.O plugın ıcınde firestarter dıye bır sekmesı var ayarları ıle oynayarak ıstedıgın sahneyı yaratırsın.
Abi sağlam grafikersin..Süper olmuş bende bu işe girmek istiyorum...Nerden başlamalıyım hangi siteyi önerirsin..vs beni bilgilendirirmisin..Cevabını bekliyorum
Abi işte senle bi şekilde iletişime geçmem lazımYardıma çok ihtiyacım var sen ders izleyerek yaptıysan bunları helal sana ama şu linkleri almam lazım..
Estagfurullah olurmu oyle sey.Afterla ılk tanısma zamanlarımda yapmıstım ozamanlar ne 3ds max kullanırdım nede afterı cok ıyı bılırdım.Sımdı yapsam dha farklı olur tabı.ama yenı ogrenınce ınsan heyecanlanıp paylasmak ıstıyor.zaten bu sıtelerde paylasıp eksıklerımı gorup ona gore gelıstırdım kendımı tesekkurler yorumun ıcın.
arkadaşlar action 2 den efect alıyorum brige yardımıyla.(patlama efekti vs...)Arka planı yok edemiyorum yardım edin.arka planı yok edip sadece ateş efectini nasıl koyucam?????????????????????????*