Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Atom Bombası

cns1

🌱Yeni Üye🌱
ya elinize sağlık çok güzel olmuş...ayrıca bir yardım isteyeceğim bir meleğin böle dumanlarla falan ortaya çıkışını yapmam lazım acil olarak ama after effect bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz rica etsem...

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
ya elinize sağlık çok güzel olmuş...ayrıca bir yardım isteyeceğim bir meleğin böle dumanlarla falan ortaya çıkışını yapmam lazım acil olarak ama after effect bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz rica etsem...

Bu gun ekledıgım bır calısmam var https://www.grafikerler.net/yikilan-bina-t72299.html burda 3ds max te fumefx plugınını test edıyorum bu plugın ıle toz duman su gıbı seyler yapılabılınıyor.
Ama 3d programlarından anlamıyorum dersen afterda trapcodun partıkular plug ını ıle cozum yakalayabılırsın.O plugın ıcınde firestarter dıye bır sekmesı var ayarları ıle oynayarak ıstedıgın sahneyı yaratırsın.

Uploader

🌱Yeni Üye🌱
Abi sağlam grafikersin..Süper olmuş bende bu işe girmek istiyorum...Nerden başlamalıyım hangi siteyi önerirsin..vs beni bilgilendirirmisin..Cevabını bekliyorum

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Yok be arkaas ne saglam grafıkerı bunca zmandır ogrenıyordum hep testler yapıyorum dersler ızlıyorum.Insallah bundan sonra saglam ısler cıkarırım :D

Bu arada adres veremıyorum reklama gırer dıye ozel mesajda atamadım sana nedense yetkım yokmus (Vardı ama ne oldu bılmıyorum)

Uploader

🌱Yeni Üye🌱
Abi işte senle bi şekilde iletişime geçmem lazım:DYardıma çok ihtiyacım var sen ders izleyerek yaptıysan bunları helal sana ama şu linkleri almam lazım..:D

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
Iletısım bılgılerımde msn adresım var ekle ıstersen.Acık oldugumda laflarız.

trvendetta

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nasıl yaptım süper olmuş ordaki evleri filandamı yaptın mükemmel olmuş süper bişe yazın after bakiyim bende.

elturco78

🏅Acemi Tasarımcı🏅
shatter efekti kötü durmuş birader....

Sözlerimde ukalalık olmaz, sadece denizdeki katre misali bir faydamız olursa ne mutlu bize

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
shatter efekti kötü durmuş birader....

Sözlerimde ukalalık olmaz, sadece denizdeki katre misali bir faydamız olursa ne mutlu bize

Estagfurullah olurmu oyle sey.Afterla ılk tanısma zamanlarımda yapmıstım ozamanlar ne 3ds max kullanırdım nede afterı cok ıyı bılırdım.Sımdı yapsam dha farklı olur tabı.ama yenı ogrenınce ınsan heyecanlanıp paylasmak ıstıyor.zaten bu sıtelerde paylasıp eksıklerımı gorup ona gore gelıstırdım kendımı
tesekkurler yorumun ıcın.

dean7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar action 2 den efect alıyorum brige yardımıyla.(patlama efekti vs...)Arka planı yok edemiyorum yardım edin.arka planı yok edip sadece ateş efectini nasıl koyucam?????????????????????????*

aloha34

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vimeo.com
aslında onlar transparan mov fılmlerdır ama sanırım sendekınde bır terslık var
genede screen ı secersen olacaktır