Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı sorunu bende yaşadım ne yazıkki evden avea merkezi de aramaya çalıştık ne yazıkki o bile aranmıyor. en sonunda düşürdük ve "faturasız hatlarda şebeke düzenlemesi var" dediler. koca şirket bu sorunu nasıl çözemez ki ??
2 gün önce de buna benzer bir sorun yaşadık kardeşim 150 knt yükledi içeride de 60 knt vardı. sadece 1 saatlik telefon görüşmesainden sonra knt 0 oldu :S :S (üstelik 180 dk bedava konuşma süresi varken) aradıgımızda da düzenleme var yüklenir dediler. 2 gündür knt hala yüklenmedi :S
şu an bir sorun kalmadı diye yazacaktım ama sorun gene başladı vodafondada sorun oluyormuş bugün ne hikmetse sadece vodafon ve aveada hayırlısı bakalım inşallah kısa zamanda düzelir faturasız hat da aynı faturalı hattımda aynı şu an çekmiyor görüşme yapamıyorum
Arkadaşlar sorunu öğrendim bu sınırsız çıktığından beri Turkcell büyük darbe almış ve avea ' dan kendilerinin aranmasını engelliyorlarmış... Uyanıklığa bakar mısınız ya? bu rekabet yasasına aykırı tabiki; ve avea durumu farketmiş; bunu engellemek için tüm Türkiye genelinde çalışma yapılıyormuş Yani avea Turkcell' e dava açsa yeridir yani Bir kaç saate düzelecektir diye umuyorlar Bilginize...
evet avea sağolsun mağdur etme konusunda birinci 10 dk. 2 kontr benim tarifem çoğunlukla 3. dakkada telefon kapanıyor. Ne anladım ben bu tarifeden turkcell'e geçeceğim yakında.
evet avea sağolsun mağdur etme konusunda birinci 10 dk. 2 kontr benim tarifem çoğunlukla 3. dakkada telefon kapanıyor. Ne anladım ben bu tarifeden turkcell'e geçeceğim yakında.
Tamam alt yapısı sağlam olmayabilir ama; ben de 10 dk' sı 2 köntör tarifesindeyim daha önce; hiç bir sorun yaşamadım(kesilme-kapanma). Sizin hattınızdan kaynaklı olabilir belki. Avea merkezi ararsanız yardımcı olabilirler.
Tamam alt yapısı sağlam olmayabilir ama; ben de 10 dk' sı 2 köntör tarifesindeyim daha önce; hiç bir sorun yaşamadım(kesilme-kapanma). Sizin hattınızdan kaynaklı olabilir belki. Avea merkezi ararsanız yardımcı olabilirler.
En uygunu avea ama bir gerçekki en dandik olanıda avea Başka bir operatörden avea ya geçmistim ve geçtiğime okadar pişman oldum ki.... Telefonu kırmamak için çok dişimi sıktım ama saçmalıklarına alıştım artık... bir aralar bende telefonla görüşürken sık sık kapanıyordu ama bu aralar olmuyor...
3G'yi nasıl kaldıracaklar açıkcası onu çok merak ediyorum..
Benim telefonumdada oluyordu ama uzun zamandır olmuyor. Aslında nişanlımla bizim işimize geliyordu. 10 dksı 2 kontör bizimde. 9.59 deyince kapanıyordu telefon