ARKADAŞLAR BİR RENDER DAHA ALDIM...
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
https://b1202.hizliresim.com/u/f/2phgh.jpg
YORUMLARINIZI BEKLIYORUM
https://b1202.hizliresim.com/u/f/2phgh.jpg
Benzer konular | Forum | Tarih | |||
---|---|---|---|---|---|
S | Nida iletişim Avea Kartvizit Tasarımı | Kartvizit Tasarımları | 8 | 3K | |
![]() | avea yeni logo ve google wallet logosu | Benzer Tasarımlar | 5 | 3K | |
U | avea yeni logosu? | Logo Tasarımları | 10 | 4K | |
N | Avea Kinetic Typography | After Effects | 0 | 1K | |
E | turkcell avea vodafone logolar (pdf) | Vektörel | 4 | 2K | |
![]() | istek-avea arka zemin | Fotoğraf - Resim | 14 | 3K | |
M | Avea stand | Cinema 4D | 6 | 2K | |
![]() | avea fasulye | Fotoğraf - Resim | 0 | 1K |
diğer eleştirilere katılmakla birlikte bir de son renderda en soldaki afiş sağdan kırpılmış... bir de yaptığın sanal stüdyonun duvarında bir boşluk mu var? o arkadaki gökyüzü mü? bir de yerdeki karolar çok az yansıma istiyor gibi. elinize sağlık...
standın renk materyallerine reflection + fresnel + fresnel blur 10 değerini gir- reflection değeri 5 fresnel değeri 30 olarak ayarla. yansımalar için. ( aynı değeri zemin materyali içinde uygulayabilirsin)
anladığım kadarıyla çok aşırı ışık kaynağı var hepsini sil ve tekrar baştan tam standın karşısına standın ebatında bir plane object koy yukarıda bahsettiğim 200 değerinde ayarlanmış luminance materyali plana uygula ( bu light panelimiz olacak) aynı panelden standın sol tarafınada bir adet ekle.
render ayarlarına gir. ( normal render için bahsediyorum)
Antialiasing : best olmalı
Filter : stil image olmalı
Ambient occlusion : açık olmalı
Global illumination : açık olmalı + ( IR+ stil image) Diffuse depth 1 veya 3 olsun 3 de kastıracaktır. fakat daha detaylı sonuç alacaksın.
cevapsız bırakmamak adına hızlıca bir render aldım . light panelimizi objemizin boyutuna göre ayarlarız. örnek olarak yukardaki resim fikir verebilir.
bu normal render içindir. v-ray için de aynı teknikle fakat ortama göre (güneş ışığı vs gibi etkenler varsa) değişiklik gösterebilir.
Kaliteli render için teknik önemli. normal light. spot light vs light lar da elbette kullanılır ama mekana, yapılan işe göre hepsinin görevi ayrıdır.
ben muss kardeşime studio sunum tarzı renderlar için teknik anlatmaya çalıştım.
yukardaki resim ve yazdıklarım umarım sorularınıza cevap olmuştur.
herkese iyi çalışmalar. Saygılarımla.