Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Avon Reklamı

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
bencede ilkine göre daha iyi eline sağlık ben beğendim

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
ilkine göre daha iyi :)

ama kendi kategorisinde değerlendirecek olursak rumel'in çözünürlüğümü düşük verilen bi efectmi var anlamadım ve ıslak yapmaya çalıştığın zemin çoksert boya havası vermiş.:)

çözünürlükten değilde el çizimi rimel tarafttım onu 300 dpi a göre ama kuru boya çizimi oldugu için öyle gözüküyor normalde programda öyle değil jpg e çevrilmiş olmasındanda öyle gözüküyor sanırım..

Bide Avon yazısının altındaki yazının karakterini daha güzel bisey bulabilirsin gibi:) Kolay gelsin

Kirpiği andıran bir yapısı oldugu için onu kullandım .. Başka nasıl bir yazı kullanılabilir?

ilkine göre çok çok iyi biraz daha üstüne düşsen olucak;) emeğine sağlık

Teşekkür Ederim.. :) ya nefret ediyorum valla :D 5-10 dakka sürdü bunu yapmak öbürüyleysede saatlerce uğraşmıştım :) Hiç adil değil :) 3.yü 3dk yapıp en iyisinin o olmasını ümit ediyorum :D :p

daha iyisini çıkarabilirsin ben öyle düşünüyorum biraz basit kalmış gibi geldi bana

Dediğim gibi ümitlerim 3. den yana :)

Kenardakı beyaz kalan kısımları gözü doldurmayacak şekilde desen verirsen gösteriş olarak güzel bişey cıkıcaktır dıye dusunuyorum sahsım adıma emegıne saglık saygılarımla:)

Onu düşündüm alttan sıçrayan suyu flnda abartmayı denedim ama .. Tutturamadım ayarını vazgeçtim :) .. Nasıl bir şey olabilir ki :)

bencede ilkine göre daha iyi eline sağlık ben beğendim

Ayh!.. Sonunda Begendiğin bişe buldum :p teşekkürler :)

erdesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Zemindeki boya gibi duran şeyler hoşuma gitmedi onları silip ortada duran objenin(adını bilmiyorum:D) yansımasını yapıp arka tarafa sıçramış boya gibi desen koyarsan daha güzel olabilir. Birde Avonun altındaki sloganın yazı karakteride Brush tarzı bir karakterle değiştirebilir...Çalışmaya Devam:)

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
neden oyle diyorsun ama ben doğruları soylerim :) dürst olmayı severim :)

photomaniacshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illustrasyonu acelece yapılmışa benziyor biraz daha geliştirmelisin. sayfa düzeni güzel kolay gelsin.

PnrDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
angelovess.deviantart.com
Altta arka planda kullandığın mavi-lacivert fonla rümel birbirine uymamış bence. Birbirlerinden çok bağımsız gibi duruyorlar bu yüzden de resimde bir kopukluk var. Soğuk geldi bana. Daha iyisini yapabilirsin eminim. (:)

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocanızın istediği şu krem, sabun vs. reklamlarında kurşun kalemle çizilmiş bayan resimleri gibi bir çizim kullanılması olabilir mi? yani illa ürünleri mi illüstre etmeniz gerekiyor, yoksa afişte kullanılacak herhangi bir obje de illüstre edilebilir mi? bence bunu da dikkate almalısınız.

iyi çalışmalar

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Ben çok beğendim hemen gözümde canlandı... aynı şekilde bir bayan yüzü çizilse.... alttaki lekeler kalksa... makyaj malzemeleri düzenli olarak sıralansa yüzün hemen önünde.... çünkü teknik çok güzel, eminim çok hoş ve farklı birşey çıkar...

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
bence cok karışık olmus objeler daha düzenli yerleştirilse daha iyi olucaktır diye düşünüyorum
kolay gelsin....

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
hocanızın istediği şu krem, sabun vs. reklamlarında kurşun kalemle çizilmiş bayan resimleri gibi bir çizim kullanılması olabilir mi? yani illa ürünleri mi illüstre etmeniz gerekiyor, yoksa afişte kullanılacak herhangi bir obje de illüstre edilebilir mi? bence bunu da dikkate almalısınız.

iyi çalışmalar

çizimime güvensem onuda düşündüm ama insan suratında pek başarılı değilim .. :S teşekkürler

Ben çok beğendim hemen gözümde canlandı... aynı şekilde bir bayan yüzü çizilse.... alttaki lekeler kalksa... makyaj malzemeleri düzenli olarak sıralansa yüzün hemen önünde.... çünkü teknik çok güzel, eminim çok hoş ve farklı birşey çıkar...

insan suratı çizemiorm ama objeleri düzenli yerleştirirsem boş kalıcak olması gibi bir korkum vardı.. bende serpiştirdim .. bide eğer düzenli koyarsam harflerle olan baglantılarını yapmamam mı gerekiyor?

bence cok karışık olmus objeler daha düzenli yerleştirilse daha iyi olucaktır diye düşünüyorum
kolay gelsin....

Teşekkürler

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Pekiii... o zaman öncelikli olarak zemini temizleyerek başlayalım, çizdiklerinizi afişinizin bir yanına düzgün bir şekilde yerleştirebilirsiniz... diğer yanına düz bir zemin çekip ışıltılı bir avon yazısı yazabilirsiniz... yine altına ışıltılı bir hoş slogan... mesala olabilir mi ki?

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
bazen olur insanın canı istemez, canı istemeyince aklına hiç bişi gelmez :)
ama öncelikle şunu unutma afişdeki nesneler arka plandan ayırt edilmeli.
belirgin olmalı bunu başarırsan gerisi gelecektir emin

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Avon Afiş Denemesi 3

Olmuyo sanırım :D .. Arka planla objeler birbirinden çok ayrı oldu farkındayım ama artık napabiliceğimide bilmiyorum.. :S Tıkandım.. yardım edin :)

Dip Not:Afişteki fotografta bana aittir.

DogalGaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nesnelerin ayrıklığından öte ışığın nerden geldiği belli değil ve arka fona göre çok çok parlak öndeki metaryaller.

misal rimel çift yerden ışık alırken yanındaki parfüm tek yönden ışık alıyor ayrıca ruj havada duruyor x)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
benim size bir kaç soru olacak?

ilk önce neden aynı çalışma üzerine 3 ayrı konu açmışsınız:/ aynı konu çalışmaları ekleyseydınız değişiklik yapılan çalışma üzerine daha kolay arkadaşlarımız yorumlayacak yardım edecekler...

neden resmi eklediğiniz zaman illustrator programı görüntüsü var, bence sunum yaptığınız zaman yorum yapmak zorlaştırıyor....

neden siz bu terz katalog incelemiyorsunuz? çalışma yapmadan önce bir kaç örenk aklınızda tasarlayin, kağıt üzerine karalama yapın daha sonra program üzerine tasarlayin.... böylece hem fikir sahibi olacaksınız, hem tasarım yapınca zorlamayacaksınız

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
yanyana değillerdi ondan olabilir mi ? :D ..

nesnelerin ayrıklığından öte ışığın nerden geldiği belli değil ve arka fona göre çok çok parlak öndeki metaryaller.

misal rimel çift yerden ışık alırken yanındaki parfüm tek yönden ışık alıyor ayrıca ruj havada duruyor x)

Objeler yanyana değiller ondan olabilir mi ?

benim size bir kaç soru olacak?

ilk önce neden aynı çalışma üzerine 3 ayrı konu açmışsınız:/ aynı konu çalışmaları ekleyseydınız değişiklik yapılan çalışma üzerine daha kolay arkadaşlarımız yorumlayacak yardım edecekler...

neden resmi eklediğiniz zaman illustrator programı görüntüsü var, bence sunum yaptığınız zaman yorum yapmak zorlaştırıyor....

neden siz bu terz katalog incelemiyorsunuz? çalışma yapmadan önce bir kaç örenk aklınızda tasarlayin, kağıt üzerine karalama yapın daha sonra program üzerine tasarlayin.... böylece hem fikir sahibi olacaksınız, hem tasarım yapınca zorlamayacaksınız

Başlık Değiştirme Şansımız Olmadığı için Aynı Şeydir diye insanların pas geçme ihtimalini ortadan kaldırmak için farklı 3 tane açtım..

Exportlayamıyorum çünkü afişin orjinal boyutu 70 e 100 eğer o şekilde koyarsam küçük hali küçük büyük haliyse çok büyük olucagından incelemeyi dahada zorlaştırıcak diye düşündüğümden basite kaçarak ekran görüntüsü alıyorum .. kaydedip küçükltmekte bi opsiyon tabi ama ..

Aklımda tasarladığım ancak programda uygulayamadıgım çok şey var.. Ve düşünüp düşünüp yapamayınca sinirleniyorum.. Kataloglara baktım.. Çok sade.. Ve yapılmamız istenen şey bu değil nckn alt kısmındaki bilgilerdede belirttiğim gibi henüz öğrenciyim ve bunlar okul işleri ve bir nevi kısıtlamalarımız var.. Amaçları benzerlerinden farklı bir şey yaptırabilmek.. Bu yüzden zorlanıyorum..

Yeterli açıklamayı yapabilmişimdir umarım..

ISRARLA DÜZENLEYİ BULAMIYORUM!! :S DÜZENLİYEMEDİM

Altta arka planda kullandığın mavi-lacivert fonla rümel birbirine uymamış bence. Birbirlerinden çok bağımsız gibi duruyorlar bu yüzden de resimde bir kopukluk var. Soğuk geldi bana. Daha iyisini yapabilirsin eminim. (:)

Deniyorum deniyorum.. :) onun 2. ve 3. süne bakabilirsin :D

bazen olur insanın canı istemez, canı istemeyince aklına hiç bişi gelmez :)
ama öncelikle şunu unutma afişdeki nesneler arka plandan ayırt edilmeli.
belirgin olmalı bunu başarırsan gerisi gelecektir emin

aynen durumum bu sanırım :D

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Aynı firma için yapmış olduğunuz aynı tür çalışmaları farklı başlıklar altında açmayınız. Bu çalışmanızın ne gibi değişiklikler gösterdiğini ve yorumlar neticesinde nasıl geliştiğini görmemiz açısından zorluk yaratmaktadır.

Konularınız, tek bir başlıkta birleştirilmiştir.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
forum kurallarını okursan böyle hatalar yapmazsın Aynı firmaya 3 farklı konu açmışsın ihlalin bu..

biri birleştiriyor forumlar birbirine giriyor 2 yöneticeden alt alta msj yazmışınız uyarısı alıyorum.. Aynı firma ama farklı tasarımlar.. Sürekli aynı konunun içeriğini değiştirmek insanlarda ben zaten bakmıştım buna etkisi yaratıcagı için fakrlıaçmıştım..