Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Avon Reklamı

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Kafa karışması açısından ince düşünüp tek tek açmıssınız ama malesef kurallara aykırı..
Hem insanlar aşağıdaki durumları takip ederlerse kafaları karışmaz merak etmeyin..
picture1knd.png

Başarılar..

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Kafa karışması açısından ince düşünüp tek tek açmıssınız ama malesef kurallara aykırı..
Hem insanlar aşağıdaki durumları takip ederlerse kafaları karışmaz merak etmeyin..
picture1knd.png

Başarılar..

Şimdi herkes bu duruma laf ediyor.. :) 3 işte kaynadı neyse ya geçmiş olsun konuyu tümden silselerdi bare ..

Berk Ymn

🌱Yeni Üye🌱
2. çalışman daha çok hoşuma gitti benim

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
yanyana değillerdi ondan olabilir mi ? :D ..

Objeler yanyana değiller ondan olabilir mi ?

Başlık Değiştirme Şansımız Olmadığı için Aynı Şeydir diye insanların pas geçme ihtimalini ortadan kaldırmak için farklı 3 tane açtım..

Exportlayamıyorum çünkü afişin orjinal boyutu 70 e 100 eğer o şekilde koyarsam küçük hali küçük büyük haliyse çok büyük olucagından incelemeyi dahada zorlaştırıcak diye düşündüğümden basite kaçarak ekran görüntüsü alıyorum .. kaydedip küçükltmekte bi opsiyon tabi ama ..

Aklımda tasarladığım ancak programda uygulayamadıgım çok şey var.. Ve düşünüp düşünüp yapamayınca sinirleniyorum.. Kataloglara baktım.. Çok sade.. Ve yapılmamız istenen şey bu değil nckn alt kısmındaki bilgilerdede belirttiğim gibi henüz öğrenciyim ve bunlar okul işleri ve bir nevi kısıtlamalarımız var.. Amaçları benzerlerinden farklı bir şey yaptırabilmek.. Bu yüzden zorlanıyorum..

Yeterli açıklamayı yapabilmişimdir umarım..

ISRARLA DÜZENLEYİ BULAMIYORUM!! :S DÜZENLİYEMEDİM

orijinal büyütlere koymayiniz tabi... bunun için eğer pc kullanıyorsunuz : PrintSreen ettiğiniz zaman Paint programı kullanabilirsiniz.. yada resmi ölçüleri değiştiremek istediğiniz en basit ADCS program...bunun gibi binlerce program var... en kötü ihtimal Photoshop - Canvas Size yada İmag Size...

Başlık değiştirme şansı olmazsa bile... kendiniz aynı konu içersinde çalışmalırınız ekleyebilirsiniz.... bunun için tüm çalışmalarınız aynı konu taşındı

Ben bişe yapmadım biri başlıkları birleştirmiş :S bütün yazılar karışmış ÖVFF

biri birleştiriyor forumlar birbirine giriyor 2 yöneticeden alt alta msj yazmışınız uyarısı alıyorum.. Aynı firma ama farklı tasarımlar.. Sürekli aynı konunun içeriğini değiştirmek insanlarda ben zaten bakmıştım buna etkisi yaratıcagı için fakrlıaçmıştım..

çalışmalar değişik demişsınız... olabilir, sadece tasarım farklı ama AVON Afiş çalışması, öyle değil mi? Uyarı aldığınız için kötü bir şey yoktur

Şimdi herkes bu duruma laf ediyor.. :) 3 işte kaynadı neyse ya geçmiş olsun konuyu tümden silselerdi bare ..

hiç bir mesaj karışmadı... sizin çalışmalar üzerine yorum yapanlar kişilerin tüm mesajlar duruyor... Hatice hanım size forum kuralları okumalısınız rica ettı, bu uyarı değil, sadece her forumun bir düzeni var...

dragonking

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk 2 tasarımını beğenmedim ama 3. tasarımın güzel olmuş

tristan78

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiky.com
1 deki fikir bence muthis. konsept bile olabilir... 3 un uzerinden de bi yerlere gidilebilir. Ama illustrasyon dersi oldugu icin senin hoca koseptten cok ilustrasyona bakacak. genel objelere biraz daha vakit ayirip bunlari biraz daha gelistirdikten sonra

1.de background a biraz daha anlam vermeli (mesela masa uzerinde duran bir resim kagidi gibi birsey)

2.de (bunu ilustrasyon odevi olarak sunarsan sonuclari cok kotu olur bence.) bg deki imagelari iptal edip bir banyo dolabi vs. gibi bisey ilustre edip objeleri onun icinde kullanabilirsin. (buradaki imaji ilustratif bi cercevenin icinde aynanin onune koy mesela).

Ama kisa yoldan en iyi nota 3.nun uzerinde calisarak gidebilirsin. Su ilustrasyonu icin kullandigin teknik uygun gibi ama biraz daha kasman lazim.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
1 deki fikir bence muthis. konsept bile olabilir... 3 un uzerinden de bi yerlere gidilebilir. Ama illustrasyon dersi oldugu icin senin hoca koseptten cok ilustrasyona bakacak. genel objelere biraz daha vakit ayirip bunlari biraz daha gelistirdikten sonra

1.de background a biraz daha anlam vermeli (mesela masa uzerinde duran bir resim kagidi gibi birsey)

2.de (bunu ilustrasyon odevi olarak sunarsan sonuclari cok kotu olur bence.) bg deki imagelari iptal edip bir banyo dolabi vs. gibi bisey ilustre edip objeleri onun icinde kullanabilirsin. (buradaki imaji ilustratif bi cercevenin icinde aynanin onune koy mesela).

Ama kisa yoldan en iyi nota 3.nun uzerinde calisarak gidebilirsin. Su ilustrasyonu icin kullandigin teknik uygun gibi ama biraz daha kasman lazim.

Sonunda.. :) Yorumun için hakkaten teşekkür ederim.. Gerçkten çok yardımcı oldun..

serkanselamet

🌱Yeni Üye🌱
Bence Avon un rekabet içinde olduğu en iyi bir iki firmanın tasarımlarını inceliyebilirsin. Avon un çalışmalarını da inceliyip, anlatılmak istenileni kavradıktan sonra, diğer firmaların vurgulamakta noktasan kaldığı kısımları muhakkak bulacaksın. Onlar üzerinde yoğunlaşabilirsin.
İlk tasarım çok karmaşık olmuş, 2. cok basit, 3. de boş bölgeler cok.

Başarılar diliyorum. Umarım diğer çalışmaların gibi güzel şeyler çıkartırsın bu tasarımda da.

tUcEe.

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Seni çok iyi anlıyorum.:D bırıncı çalısman cok karmasık urunler fılan anlamsız duruo ama ben 3. çalısmanı beyendım gayet hoş bence.

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
Hepsi avon ile ilgili olucak.. Eğlenceli bir hale getirmek ayrı bir şey ama zaman olarak sıkıştırılınca bir işten nasıl zevk alabilirsin ki yapimda bitsin!! .. moduna giriyorum resmen :S nefret ettiriyolar..[/QUO
1,nci çalışma karışık olmuş
2.nci çaışmadaki bayan resmini 3.ncü çalşmaya koymayı dene bence
diye düşündüm ...:rofl:

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Bence Avon un rekabet içinde olduğu en iyi bir iki firmanın tasarımlarını inceliyebilirsin. Avon un çalışmalarını da inceliyip, anlatılmak istenileni kavradıktan sonra, diğer firmaların vurgulamakta noktasan kaldığı kısımları muhakkak bulacaksın. Onlar üzerinde yoğunlaşabilirsin.
İlk tasarım çok karmaşık olmuş, 2. cok basit, 3. de boş bölgeler cok.

Başarılar diliyorum. Umarım diğer çalışmaların gibi güzel şeyler çıkartırsın bu tasarımda da.

Tavsiyeler için teşekkürler..

Seni çok iyi anlıyorum.:D bırıncı çalısman cok karmasık urunler fılan anlamsız duruo ama ben 3. çalısmanı beyendım gayet hoş bence.

teşekkürler öğrencinin halinden öğrenci anlarmış durumu sanırım :D

1,nci çalışma karışık olmuş
2.nci çaışmadaki bayan resmini 3.ncü çalşmaya koymayı dene bence
diye düşündüm ...:rofl:

3. çalışma o haliyle bu yalınlıgı kaybeder ve çok yogun olmaz mı ?

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk yapılan bence olmamış
ortada ki güzel fakat kadının önündeki makyaj malzemelerini kaldırsan daha iyi olur
üçüncüsü ise gayet güzel

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
olmamış hepsini kapat yeni bir sayfa aç tekrardan başla.

Nedenler- Niçinler pek önemli değil sanırım sizin için bir üstteki yorumun aynısını sizede iletiyorm..

en iyisi 3. bence ellerine sağlık

teşekkürler..

ilk yapılan bence olmamış
ortada ki güzel fakat kadının önündeki makyaj malzemelerini kaldırsan daha iyi olur
üçüncüsü ise gayet güzel

1 başlangıçtı bnde pek sevmemiştim ama neden olmadığını söylemenize engel değil sanırım.. :) 2. için objeleri kullanmak zorundaydım.. teşekkrüler yorumunuz için

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk yapılanda bir dağınıklık var
resmi yeni öğrenen ilkokul çocuklarının
çizdiği resmler gibi dağınık bir görüntüsü var.
ikincisi için şöyle bir önerim olcak illa makyaj
malzemelerini kullancaksan avon yazısını makyaj
malzemeleri ile yazmayı dene kadının önünü kapatma bence
çünkü kadını zaten bakımlı ve hoş olduğu için afişinde kullanıyorsun
o güzelliği başka şeylerle gölgeleme bence