Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ayakkabı kutusu tasarımlarım

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
benim bildiğim ayakkabı kutuları hep birincisine benzer.İkincisi ise ayakkabı kutusuyla hiç alakası yok quicksilver ürün tasarımına benzemiş.Eline sağlık

farklı bir ayakkabı kutusu olsa ne olur arkadaşım?alışmışız basit şeylere..farklı olmak lazım biraz.geniş düşünmek..

tekrar tekrar tebrk ederim arkadaşı

maxmny

🌱Yeni Üye🌱
Umarım baskıda da aynı görüntü kalitesini yakalarsın, çünkü bu parlaklık için biraz fazla maliyet gerektirecek. Ama eline sağlık, farklı olmuş.

gommes45

🏆Pro Tasarımcı🏆
duyamazsın zaten yazarak iletişim kuruyoruz. :D

neyse şaka bir yana ilk çalışma güzel emeğine sağlık... 2. çalışmada kullandığın zemin alakasız geldi bana.

katılıyorum 1. çalışma bir ayakkabı firması için uygun bi ambalaj ama 2. si garip durmuş

freedesing

🏆Pro Tasarımcı🏆
başarılı sunduğunuz sartlarla beraber eline sağlık:)

Babyboys

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm geç olsun güç olmasın

Arkadaşlar fikir görüş ve önerileriniz için teşekkürler :)

müşterim ikisinide beğendi ve süpriz yapıp iki modlimide baskıya geçirmeme yardımcı oldu.

1- Dalgalı olan kutum merdanedir. 2renkten yaptım baskıdaki arkadaşları üğraştırdım biraz ama sonun da rengi tutturdular ve üstünede bir parlak lak yaptırdım ki sormayın gitsin ben bile böyle hoş bişey çıkacağını düşünmememiştim.

2- Çizgili olan kutuda çizgileri yatay yaptık daha hoş bir görüntü çıktı ortaya.
magenta ve siyah baskıdan sonraki parlak selefonla çok canlı oldular.

3- Müşterim çok memnun bu benide memnun etti doğrusu :) Herkeze hayatında başarılar diliyorum. Ve yorumlarınız içinde tekrar teşekkürler...