Birileri okudum birileri okuyamadım diyor başlıkta ne olduğu yazıyor. Eğer bunun ne olduğu anlamı belirtilmeseydi ezici ağırlık bunu okuyamazdı. Eğer tipografik, sadece harflerden oluşan bir düzenleme yapacaksanız bu her satıhta ve herkes tarafından rahatlıkla okunabilir olmalıdır. Eğer değilse ortada çok büyük yanlış vardır. Çünkü logo, logo olmanın en önemli vasfını yerine getiremiyordur. Sorunu Türk insanının algısının zayıflığına da bağlayamazsınız ki bu gerçek değildir. Kaldı ki siz Amerikalılara tasarım yapmıyorsunuz, Türklere yapıyorsunuz bu durumda bir çelişki içine düşüyorsunuz. Madem algımız zayıf o zaman kolay algılanamıyor bir iş yapıyosanız bir grafiker olarak yine çelişki içindesiniz.
Ben işin çok zorlama olduğunu düşünüyorum evet sadelik ve bazen tek form kullanmak iyidir. Ama bir logoda üç tane farklı açılarda da olsa birbirinin aynı olguyu 3 kere kullanamazsınız. Ha kullanırsınız da sonuç muhteşem olur o zaman başka. Ama burada kesinlikle bir zorlama ve biraz da kolaya kaçma var. Üstelik anlaşılmıyor.
Bence tekrar gözden geçirmelisiniz.