Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ayda / Kaşar peyniri etiket çalışması

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
işte işimizin en kötü yanı bu... standartlarını yükseltemeyen müşteri profili :( sizin çalışmanız takdire şayan ve eleştirilecek en ufak bir detay yok! üzüldüm ben de

yorumunuz için teşekkürler... standartlarını yükseltmeyen firma... bir süre sonra işler kötüye gitmeye başlar... zamanında tedbir alınmadığı için ne yapacaklarını bilemez duruma gelirler...

KastiDesign

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haksızlık bu olsa gerek çalışmanız çok güzel eski etikete göre kat kat daha iyi. Bunu görmek için grafiker olmak gerekmiyor bence o adam nasıl bunu seçmiş anlamadım. Olsun moralinizi bozmayın yine de çalışmalarınızı takip ediyorum hepsi çok güzel başarılarınızın devamını diliyorum

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
haksızlık bu olsa gerek çalışmanız çok güzel eski etikete göre kat kat daha iyi. Bunu görmek için grafiker olmak gerekmiyor bence o adam nasıl bunu seçmiş anlamadım. Olsun moralinizi bozmayın yine de çalışmalarınızı takip ediyorum hepsi çok güzel başarılarınızın devamını diliyorum

teşekkürler... başka işlerle unutmaya çalışıyoruz...

noveli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık bende çok beğendim

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
değerli yorumunuz için çok teşekkürler...

maalesef etiket beğenilmedi arkadaşlar... eski etiket ile devam ediyorlar... moralinizin bozulmaması elde değil... birileri yapmış...

Sonuç için üzüldüm, tasarımcı kimliğimi bir kenara koyarsam, bir tüketici olarak hazırladığın tasarıma ait ürünü gözüm kapalı alırdım doğrusu. Emek zayi olmaz, aynı etiketi farklı bir firmaya onun logosu ile teklif etmeni tavsiye ederim.

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
firma son bir kararla yeni tasarımı istedi. baskıya gönderdik çok şükür :)

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
10 numara 5 yıldız bir tasarım olmuş çok beğendim fikrinize sağlık..

Gr@f!k3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
al benisi çok almamak hatta görüpte acıkmamak elde değil çok güzel ellerinize sağlık

gurella

🌱Yeni Üye🌱
bence çok kaliteli görünüyor. rafta görsem alırdım :)

Hasan ÇELİK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hocam yine amacına uygun bir çalışma olmuş fakat bir kaç noktaya takıldım tam yağlı taze kaşar peyniri daha uygun bir konseptte yazılabilirdi. Biraz iticilik var çünkü.. Bir de kullandığınız kova süt görseli, hani ayran ya da yoğurt sticker'ın da olsaydı hoş karşılanabilirdi ama kaşarda göz yormuş.

Biraz geç bir yorum oldu, çalışmanın basılıp basılmadığını bilmiyorum ama eleştirimi yapmak istedim :angel:

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
Hocam yine amacına uygun bir çalışma olmuş fakat bir kaç noktaya takıldım tam yağlı taze kaşar peyniri daha uygun bir konseptte yazılabilirdi. Biraz iticilik var çünkü.. Bir de kullandığınız kova süt görseli, hani ayran ya da yoğurt sticker'ın da olsaydı hoş karşılanabilirdi ama kaşarda göz yormuş.

Biraz geç bir yorum oldu, çalışmanın basılıp basılmadığını bilmiyorum ama eleştirimi yapmak istedim :angel:

yorum için teşekkürler. çalışma basıldı ve kullanımda.. kova süt görseli, araç kaplama dahil tüm çalışmalarda kullanılıyor. ayran ambalajında da var. bir anlamda sembol gibi oldu.

https://www.grafikerler.net/arac-kaplama-tasarimi-1-a-t123772.html

https://www.grafikerler.net/ayran-bardagi-tasarimi-t117690.html

------------------------------------------------------------
facebook.com/mehmetozdemir.grafiker

isimzis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çalışma çok güzel olmuş . Bende şimdi bi kaşar peyniri etiketi yapcam ama resim bulmam gerek. İnternettekilerin çoğunu diğer müşteriller için kullandım zaten. Farklı bi görsel lazım. Varsa paylaşırsanız sevnirim :)))