Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aynı anda birden fazla kişiye insan aşık olurmu sizce ?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yalniz bir hatirlatma yapayim 1x1= 2 etmez yine 1 dir...:wink:

:rofl::rofl::rofl: Harikasınız:rofl::rofl::rofl:
Dikkat diye buna derim işte.
Sonuç 1 olduğuna göre cevap ortaya çıktı demektir.Bence de 1

kenani

🌱Yeni Üye🌱
bana göre birden fazla olmamlı. işin ucu nerelere dokunur, hesaplanmadan açılmış bir konu. bu zihniyete sahip birinin hanımıda anneside bu duruma düşerse normalmi karşılayacak acaba.

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bana göre birden fazla olmamlı. işin ucu nerelere dokunur, hesaplanmadan açılmış bir konu. bu zihniyete sahip birinin hanımıda anneside bu duruma düşerse normalmi karşılayacak acaba.

kardeş o kadarda dderine inmeyelim sakalaşmak için eğlenmek için açılmış bir konu hem bu sözler o tür kişilere söylenmiyor saten olur veya olmaz diye yorumunu yapman yeterli bence

kenani

🌱Yeni Üye🌱
1- namusun şakası olmaz
2- zaten o zihniyete sahip biri dedim. konuyu açana veya birkişiye yönelik bir şey demedim
3- bende yorumumu yazdım senin gibi.
4- bu tür ciddi meseleri böyle şaka konusu yapmak ne kadar sağlıklı
5- konu açılırken bu tür yorumlarada katlanmak gerek.
6- işi sevgili veya şaka diyerek geçiştirmeyin. bu zihniyete sahip biri evlenincede aldatır.
7- çok okuyor ve duyuyoruz bu kadar basit görünen olayların acı sonuçlarını.

Son düzenleme:

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yavaş arkadaşım heyecanlanmana gerek yok herkes kendinden sorumludur insanın içinde varsa hiç bir şekilde değiştiremiyorsun kişiye bağlı birşey bu
benim demek istediğim konu aileyle anne ile kardeş ile alakalı birşey değil benim kız kardeşim yok ama olsaydı benim tanımadığım kimseyle çıkamazdı örneğin yani ben 5 kızla çıkarım biraz kız akıllı olacak veya bir kız 5 erkekle çıkabilir erkeğin saflığı ama ne olursa olsun konuyu açarken dikkat edeceğin gibi yorumunu yaparkende dikkatli olmanı tavsiye ederim uyup uymamak sana kalmış

kenani

🌱Yeni Üye🌱
heyecanlanmıyorum merak etmeyin. ayrıca herkes kendinden sorumlu değildir. kendimiz için hoş görmediğimizi başkaları içinde hoş görmemeliyiz. vurgulamak istediğim zihniyet idi. başka bir amaçla yazmadım. ayrıca kişinin "sevgili" den ne anladığı ve hangi gözle baktığıda önemlidir. kısacası tekrar edeyim birçok sevgili ile birlikte olmayı kabul eden bir zihniyet emin olun evlenincede aldatacaktır. benim vurgulamak istediğim bu. benim aklıma gelen bu ve yoruma döktüm sadece. başka türlü düşünende olacaktır ama bu da benim düşüncem. yorumumda hakaret,suçlama vb. birşey yok. hal böyle iken yorumumda özgür saylırım. neden takıldınız anlamış değilim.

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
gereksiz yere olumsuz puan vermek ne kadarda hoşlarına gidiyor...

whampir19

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
heyecanlanmıyorum merak etmeyin. ayrıca herkes kendinden sorumlu değildir. kendimiz için hoş görmediğimizi başkaları içinde hoş görmemeliyiz. vurgulamak istediğim zihniyet idi. başka bir amaçla yazmadım. ayrıca kişinin "sevgili" den ne anladığı ve hangi gözle baktığıda önemlidir. kısacası tekrar edeyim birçok sevgili ile birlikte olmayı kabul eden bir zihniyet emin olun evlenincede aldatacaktır. benim vurgulamak istediğim bu. benim aklıma gelen bu ve yoruma döktüm sadece. başka türlü düşünende olacaktır ama bu da benim düşüncem. yorumumda hakaret,suçlama vb. birşey yok. hal böyle iken yorumumda özgür saylırım. neden takıldınız anlamış değilim.

neyse kardeş yorum yapıpta konu yu uzatmaya gerek yok fikirlerin için saol ama herşey tek taraflı olmuyor bazen sen istiyorsun karşındaki karşılık vermiyor ve hayattaki herşeye saygını yitiriyorsun

legolas02

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende birgün beni etkileyecek aşkı yaşatacak birini bi bulabilseydim

demoN

👑Efsanevi Grafiker👑
Demoon teşekkür ederim + puan için

Rica ederim:) Hak edene..

legolas02

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nerde bende o şans galiba kızlara açılamıyorum çekiniyorum ondandır

legolas02

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamamda biz açılamıyoruz neden onlar açılmıyorlar :D

bulletproof

🏆Pro Tasarımcı🏆
aynı anda birden fazla kişiye aşık olmak mı?

şöyle mi oluyor, alışverişte bir sürü kıyafet beğenmiş bir bayanın "aaa bu da süper, ama bu da harika, off hepsini almam lazım" demesi gibi mi?

yapmayın yav, eskiden olsaydı böyle mi olurdu, mektuplar filan yazacaksın, birini zor yazarsın, şimdi her yöne bedava kampanyası çıkınca tabi :p