Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aynı anda iki dosya açma

bitkici1

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar, öncelikle forumda emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Yeni üye oldum sayılır ve bu ilk mesajım. Maalesef bilgim az olduğu için ilk mesajım soru şeklinde.

Soruma gelirsek, ben corelde bir dosya açtığım sırada aynı anda başka bir dosya açmaya kalktığımda eski dosya gözükmüyor. Kapanıyor mu bilmiyorum. Görev çubuğunda tek corlel imgesi oluyor. Bu tarz programlarda fazla dosya açtığınızda sayfalar olmalı veya aynı anda birden fazla bağımsız dosya olmalı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Arkadaşlar, öncelikle forumda emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Yeni üye oldum sayılır ve bu ilk mesajım. Maalesef bilgim az olduğu için ilk mesajım soru şeklinde.

Soruma gelirsek, ben corelde bir dosya açtığım sırada aynı anda başka bir dosya açmaya kalktığımda eski dosya gözükmüyor. Kapanıyor mu bilmiyorum. Görev çubuğunda tek corlel imgesi oluyor. Bu tarz programlarda fazla dosya açtığınızda sayfalar olmalı veya aynı anda birden fazla bağımsız dosya olmalı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Aramıza hoş geldiniz;
Üst barda Windows sekmesinde aktif CorelDRAW programında açtığınız ve halen açık olan çalışma dosyalarınızı görebilirsiniz.

İyi forumlar.

bitkici1

🌱Yeni Üye🌱
Hoş bulduk. Evet bu şekilde dosyaları buldum, aynı zamanda aynı dosyadan bir tane daha açabiliyormuşuz. Çok teşekkürler.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Küçük bir ekleme sayfalar arası dolaşım kısayolu ctrl+Tab ...