Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ayyıldız logo çalışması

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
tasarım fikri gün olur bir saatte çıkar,,gün olur 2 hafta da anca çıkar,,zamanı,kısıtlamaları,belli bir süresi,sert kuralları olmayan şeye biz sanat diyoruz...çizdiğiniz bir şeyi herkez beğenmek zorunda değil...ama kaliteli iş yapmak için yaptığımız işin üzerinde ''BİR DAHA VE BİRDAHA DÜŞÜNMEK LAZIM''....

delibadi arkadaşım dafont.com 'dan fontlara bi göz atabilirsin yazı stili logonun şeklini belirlemede en etkili parçadır....ve bilgisayarında bol bol ,,işe yarayan yaramayan bir sürü font bulundur,deneye deneye fikirlerinde gelişir..

y biraz silik duruyo onun rengini değiştirisen çok daha güzel olacağına şüphem yok

Amblemi beğendim.Ancak Ayyıldız yazı fontu uygun düşmemiş.Renk alternatifleri üzerinde de çalışman uygun olur bence.Başarılar.
teşkkürler yorumlar için :wink:

serdem1974

🌱Yeni Üye🌱
bencede kırmızı beyaz olsa daha hoş olurdu ve yıldızın yeri farklı olsa daha hoş olurdu gibi geldi bana...

xfreeboys

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Marketten cok tekstil firmasını andırıyor gibi...

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
doğru konuşmak gerekirse market için sıfır renkleri parfümeri yazı fontu textil firması diziliş olarak ta sanki araç yazısı gibi bana göre

delibadi

🌟Usta Tasarımcı🌟
doğru konuşmak gerekirse market için sıfır renkleri parfümeri yazı fontu textil firması diziliş olarak ta sanki araç yazısı gibi bana göre

bu yazı fontu mesalesini geceçez inşallah yinede sağolasın:)

durgut led

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar jandarmanın şualı ayyıldızın dan lazım varmı corel kesım elınızde