Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ayyildizi yazıdan geçirme?

kardelenkurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kardelentasarim.net
Merhaba arkadaşlar bir turizm şirketinin web işini aldım ve bitirdim ama giriş sayfasına logosunu koymayalım. Kartvizitten tarama ile yaptım çirkin bir görüntü oluyor. Kendim logoyu çizeyim dedim. Yazı fontunu ve psd olarak ay ve yıldızı buldum. Bu yazıdan ayyıldızı geçirdim. Aşağıda tarama ile yaptığım logo duruyor. Nasıl yapabileceğim konusunda yardımcı olabilcek var mı acaba? Teşekkür ediyorum.
ulkemlogo.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

PowerClip

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
demek istediğinden hiçbişey anlamadım ben...

BATMANCU

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
silme işlemi kullanabilirsin. Yani Üst tarafa geçmesini istediğin nesnelerin üstünü silersen dediğimi iyi anlıycaksın. Kolay gelsin

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
senin dedğini eğer yanlış anlamadıysam bu yazdıklarını iç içten geçirmek istiyosun bunu phosopta yaparsan eğer ki oda çok karışık ama anlatayım eğer yanlışım varsa bilen arkadaşlar tarafından düzeltilsin...
öncelikle yeni bi sayfa açtığın zaman yazıya gelip ayarlarını yaptıktan sonra büyütmek istersen büyütme işlemini yapıp sonra enter de.daha sonra select....save selection...name yazan yerede neyse artık onun adını yaz..
daha sonra yeni bi layer aç yada yaptığın çalışmayı çağır aynı işlemi bundada tekrar et.işlem bittikten sonratekrar select...load selection gel channel yazan yere ilk yaptığını tıkla(zaten yazdıkların çıkacaktır)ok de.tekrar aynı işlemle birini çağır intersect with selection de.tekrar select e gel ve save selectiondan kesişimi kayded.sonra layer bölümünde channels yazanyeri tıkla zaten kesişim kısmı görünecektir orda.seçim aracıyla sil orayı.cmyk ya gel sonra tekrar layer a gel.
tekrar select....load selectiona gel.ilk yaptığını tıkla .tekrar aynı işemi yap ve kesişimi çağır.sonra layerin üzerine gel rastorize layer de yaptığın çalışmalrın birinin rengini tıkla.ve 2 layer birleşecek o zaman iç içten geçirmiş olursun.
kolay gelsin ben bunu çok zor öğrenmiştim umarım anlşatmak istediğin buydu.(eğer çok zor olursa yardımcı olurum tekrar)

kardelenkurt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.kardelentasarim.net
ben aynısını diyorum

arkadaşlar benim anlatmak istediği şu:

ben yukarıda gösterdiğim logunun aynısını istiyorum. Taradaım kartviztten kötü çıktı. Bende kendisini yapayım dedim. Ama yapamadım. Yapabilecek ya da nasıl yapaılcağını anlaşılır bir şekilde izahedecek varmıdır acaba?

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
aynısını yapmak çok zor değil sadece taratıp çizersin corelde iyi biliyorum başka nerde yapacağın hakkında bi fikrim yok bu arada kesin ülkem yazısının fontu vardır sadece ay ve yıldızı çizersin oda zor değil yarmımcı olabilirim

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım "ül" - "ke" ve "m" bölümleri ayrı yazı kutuları içine alırsın...bu duruma göre hangisi hilalin altında hangisi yıldızın üstünde karar verirsin...