Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Az işle güzel bir görsel Milcanx Studyo 2010

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
mx2010.png

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
"Az işle güzel bir görsel"... Evet bir zemin + 3 sıra yazı = 4 eleman. Az iş olduğuna katılıyorum da benim bu bölümde gördüğüm diğer tipografi örneklerine oranla ve tipografi tanımlarına göre ikinci kısma katılamıyorum.

Yine de emeğinize sağlık. İyi çalışmalar.

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
"Az işle güzel bir görsel"... Evet bir zemin + 3 sıra yazı = 4 eleman. Az iş olduğuna katılıyorum da benim bu bölümde gördüğüm diğer tipografi örneklerine oranla ve tipografi tanımlarına göre ikinci kısma katılamıyorum.

Yine de emeğinize sağlık. İyi çalışmalar.

tdesigner84 Katılmadan geçemicem...
Amaç az iş ise kesinlikle az iş katılıyorum Güzel bir görselde demişsiniz Güzel görsel görceli bir kavram...
Bu tam bir tipografimi oda artık göreceli olmaya başladı :) iki satır yazıyla tipografi oluşturuldum sanılıyor....

Emeginize sağlık, Başarılar diliyorum...

Son düzenleme:

firex

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.milcanx.com
Konu yanlış yere açılmıştır. Gezinti yaparken yanlış kategori seçmişim. Kusuruma bakmayın. Özür dilerim...

Az iş olduğunu belirttiğim halde, neden bu kadar üzerine basa basa yazıyorsunuz. Burada her şey sıfırdan yapılmıştır. emeğe saygı der, Emek kavgası yaparsınız. Emek savunuculuğu yaparsınız. Neden hemen insanı azarlar gibi yazı yazıyorsunuz. Buradaki çoğu kişi bilgi ve beceri yönünden aynı sayılır. Lütfen tepeden bakmayınız.
Birilerine yardımcı olma adına en basit dersten, en yüksek düzeydeki derse kadar paylaşım yapmalıyız.

Lütfen sert bir şekilde değil, Güzel bir uyarı şeklinde yanlışı belirtin. Benim buraya bilmeden eklediğimi siz bilerek mi bu eleştirileri yazdınız.

Eleştiriye açık olmalısın. Sözü bu cümleleriniz için kabul edilir değil.

Saygılarımla.

Yönetimden ricam, kişi ayırt etmeden gerekli uyarıları yapınız.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler paylaşım için...