Çok guzel bi çalışma olmuş...umarım oyunla birlikte başarıya erer..
Güneşş1 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 29 Haz 2009 Mesajlar 453 Tepkime puanı 13 27 Ağu 2009 #21 Çok guzel bi çalışma olmuş...umarım oyunla birlikte başarıya erer..
mc_bakteri 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 25 Haz 2008 Mesajlar 75 Tepkime puanı 1 27 Ağu 2009 #22 çalışma güzel olmuş.Oyunda kaliteli olacak sanırım ama birazda oyun hakkında bilgi verseniz diyorum hani merak ettim de
çalışma güzel olmuş.Oyunda kaliteli olacak sanırım ama birazda oyun hakkında bilgi verseniz diyorum hani merak ettim de
ExTEK 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 20 Ağu 2009 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 27 Ağu 2009 #23 shearak' Alıntı: oyunun ismi ne olucak? siteniz varmı? bizim arkadaşlarada söylerim destek verirler Genişletmek için tıkla ... Oyunun adı Paranormal.Site henüz hazır degil bir kac güne hazır olur.Desteğiniz cok tesekkürler.
shearak' Alıntı: oyunun ismi ne olucak? siteniz varmı? bizim arkadaşlarada söylerim destek verirler Genişletmek için tıkla ... Oyunun adı Paranormal.Site henüz hazır degil bir kac güne hazır olur.Desteğiniz cok tesekkürler.
uysaltimsah 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Tem 2009 Mesajlar 760 Tepkime puanı 18 27 Ağu 2009 #24 tüm yorumlar için teşekkürler. oyun hakkında kapsamlı bilgiyi extek arkadaşımında belirttiği gibi yakında açılcak olan sitemizden öğrenebilirsiniz.
tüm yorumlar için teşekkürler. oyun hakkında kapsamlı bilgiyi extek arkadaşımında belirttiği gibi yakında açılcak olan sitemizden öğrenebilirsiniz.