Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bağlama Çizimi

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Selamün Aleyküm,
Arkadaşlar internetten bulduğum Bağlama görselini Trace ile vektörel hale getirdim, görselin bazı yerlerinde çizgiler düzgün değil, uğraşmama rağmen bir türlü düzgün olmayan yerlerini düzeltemedim, ilgili dosya aşağıdaki linktedir, yardımlarınızı bekliyorum, teşekkür ediyorum.

Not : Arkadaşlar, sazın çalma kısmı ayrı bir renk, diğer kısımları ayrı bir renk olsun.

https://www.dosya.tc/server3/lPwFLz/Ba_lama.rar.html

DC0cG.jpg

Benzer konular

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Talep üzerine küçük çaplı çizimler hiç mi yapılmadı bu sitede?, takip ediyorum, benim istediğimden daha karışık çizimler yapıp siteye eklenmiş ve hiç bir yönetici arkadaşlardan da olumsuz eleştiri alınmadı. İstediğim çok basit bir şey, CorelDRAW'a yeni başlamışım, düzgün yapamadım. Sorunun üzerinden bir aydan fazla zaman geçmiş, olumsuz bir durum olsaydı, Yönetici arkadaşlar uyarırlardı. Gerekli yerde ve zamanda eleştiri yapmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Talep üzerine küçük çaplı çizimler hiç mi yapılmadı bu sitede?, takip ediyorum, benim istediğimden daha karışık çizimler yapıp siteye eklenmiş ve hiç bir yönetici arkadaşlardan da olumsuz eleştiri alınmadı. İstediğim çok basit bir şey, CorelDRAW'a yeni başlamışım, düzgün yapamadım. Sorunun üzerinden bir aydan fazla zaman geçmiş, olumsuz bir durum olsaydı, Yönetici arkadaşlar uyarırlardı. Gerekli yerde ve zamanda eleştiri yapmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

genelde CorelDRAW başlığına açılan her konuya cevap vermeye çalışırım ama bu konu gözümden kaçmış,
akşama çizimini yüklerim bu başlığa :)

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Allah razı olsun, Çakır abemiz ve sizin sayenizde CorelDRAW'a olan ilgi ve merakımız artarak devam ediyor, teşekkür ediyorum.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Murat aby teşekkürler, Allah razı olsun.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
rica ederim, faydalı olabilmek adına...

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
hazır eline vermek yerine nasıl yapıldığını anlatsanız arkadaşa daha çok yardımcı olurdunuz diye düşünüyorum.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑