Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bahar Perisi İllüstrasyon çalışmam

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
aaaoip.jpg

Kullanılan Program : Photoshop Cs3

Artık benimde bir tabletim var,ilk aşamada alışmak zor sanırım,mouse ve tableti birlikte kullanarak çizdim.

periolmadannce.jpg

Bu da peri olmadan öndeki hali:)

Son düzenleme:

Benzer konular

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk olduğu için kusur demiyelim ama şapka olmamış daha iyi oturabilirdi sanırım onu düzeltirsen göze batmaz sanırım iyi çalışmalar..

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Sanırım tableti yeni kulllanımından kaynaklanan sıkıntılar var. Mesela çizimlerin kenarları kırık kırık olmuş bazı yerlerde.Ama onun dışında güzel bir çalışma olmuş eline sağlık.

damla1

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk olmasına rağmen başarılı emeğine sağlık...

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
ilk olduğu için kusur demiyelim ama şapka olmamış daha iyi oturabilirdi sanırım onu düzeltirsen göze batmaz sanırım iyi çalışmalar..

Teşekkür ederim.

Sanırım tableti yeni kulllanımından kaynaklanan sıkıntılar var. Mesela çizimlerin kenarları kırık kırık olmuş bazı yerlerde.Ama onun dışında güzel bir çalışma olmuş eline sağlık.

Evet tableti kullanırken zorlandım cidden,zamanla elim alışıcak sanırım.Teşekkürler.

İlk olmasına rağmen başarılı emeğine sağlık...

Teşekkür ederim damla1.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hatunun yüz kısmında ki çok ışığın olayını çözemedim. Okadar aydınlık olmaması kanaatindeyim. Kendi kendime, peri, peri, peri nerde olm bu peri diyordum çünkü genelde perilerde soytarı şapkası pek alışagelmiş birşey değil:p Sonra kanat kısımlarını mutlaka daha belirgin ve hatunla daha ön plana çıkartmalısınki kenar süsü toplar yerine peri çıksın ortaya.. Çizime gösterdiğin özeni, arka fon içinde devam ettirmelisin.
Tablet aldığına sevindim hayırlısı olsun..Çalışmaya devam ama genelleme de iyi bir iş çıkmış.Tebrikler

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bu peri şapka takmış olamaz mı:)Uyarılareını dikkate alıcam tabiiki teşiekkür ederim.Ama tablet bence mouse dan daha zormuş:)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bu peri şapka takmış olamaz mı:)Uyarılareını dikkate alıcam tabiiki teşiekkür ederim.Ama tablet bence mouse dan daha zormuş:)

Uyarıları dikkate alman bir sonraki çalışmanda senden bekleneni başarman için sadece merdiven. Farklı şehirlerden farklı bakış açıları.

Tablet zor gibi görünsede ufak işlerden başlamanı tavsiye ederim. Hayali değil obje çizimerinde alışma sürecini kolay atlatırsın.

Bu arada şapka olayı sadece detaydı. Taksa da olur takmasada..:p Hayal senin.

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence şapka sorun olmamış...Çünkü hatırlayacağınız üzere "Peter Pan" yada türevi film, kitap yada hikayelerde, ufak , yerinde duramayan, çoğu zaman sesi bile çıkmayan periler gördük ve kanat yapılarıda ya yusufçuk böceğine benzer yada kelebeklerinkine...Bakar bakmaz aklımada ilk onlar geldi...Ancak tabletin abra kadabrasını göremedim :) kesinlikle tablet daha kolay, size zor gelmesinin sebebi mause a alışmış olmanız...

İnanırmısınız bilmem ama ben mause bile kullanmıyorum :) bütün çalışmalarımı laptop ta touch pad ile yapıyorum ve parmak hassasiyeti benim için çok önemli...

Destek verip tebrik ediyorum...Daha fazla detay görmek istediğimizi belirtmemize gerek yok sanırım :) (insan vücudundaki gözenekler, kıl, tüy,yara,doku)

Ellerinize sağlık...Tabletinizde hayırlı olsun...Bol bol deneme yapmanızı öneririm...bir süre sonra çenemiz bir metre yerde izleriz sizi...

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle tabletiniz hayırlı olsun :)
Alışma aşaması zor olsada size mouse dan daha kolay gelecektir zamanla, bunu da çıkan ürünler sayesinde göreceksiniz.Tabi ki aslında ne mouse, ne touch pad, ne de tablet; iş kişi de bitiyor, tablet sadece bir araç ve kolaylık sağlıyor.

Tableti yeni kullanmaya başlamanızdan kaynaklı bir kaç ufak tefek hatalar var, onlarında zamanla düzeleceğine inanıyorum...Biraz daha ayrıntılara dikkat ederseniz daha güzel şeyler çıkacaktır.
Sizden daha güzel çalışmalar görmek dileğiyle...tabletiniz tekrar hayırlı olsun.

Emeğinize sağlık...Kolay gelsin.

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Uyarıları dikkate alman bir sonraki çalışmanda senden bekleneni başarman için sadece merdiven. Farklı şehirlerden farklı bakış açıları.

Tablet zor gibi görünsede ufak işlerden başlamanı tavsiye ederim. Hayali değil obje çizimerinde alışma sürecini kolay atlatırsın.

Bu arada şapka olayı sadece detaydı. Taksa da olur takmasada..:p Hayal senin.

Şu an az da olsa çizim yapabiliyorsam bu uyarıları dikkate aldığım içindir.Yapılan her yönlendirmeyi dikkate alıyorum.Bu çizimi bitirdikten sonra öyle bişeyler karalıyım dedim elim biraz daha alışmıştı kaleme sanırım olucak bu iş:)

Bence şapka sorun olmamış...Çünkü hatırlayacağınız üzere "Peter Pan" yada türevi film, kitap yada hikayelerde, ufak , yerinde duramayan, çoğu zaman sesi bile çıkmayan periler gördük ve kanat yapılarıda ya yusufçuk böceğine benzer yada kelebeklerinkine...Bakar bakmaz aklımada ilk onlar geldi...Ancak tabletin abra kadabrasını göremedim :) kesinlikle tablet daha kolay, size zor gelmesinin sebebi mause a alışmış olmanız...

İnanırmısınız bilmem ama ben mause bile kullanmıyorum :) bütün çalışmalarımı laptop ta touch pad ile yapıyorum ve parmak hassasiyeti benim için çok önemli...

Destek verip tebrik ediyorum...Daha fazla detay görmek istediğimizi belirtmemize gerek yok sanırım :) (insan vücudundaki gözenekler, kıl, tüy,yara,doku)

Ellerinize sağlık...Tabletinizde hayırlı olsun...Bol bol deneme yapmanızı öneririm...bir süre sonra çenemiz bir metre yerde izleriz sizi...

Teşekkür ederim yorumunuz ve desteğiniz için.Amacım dahada gerçekçi çizebilmek,tablet ile yapılan örnek çizimleri izliyorum youtubedan bahsettiğiniz detayları yapabilmek tabletle daha kolay gibi ama bakalım elimden geleni yapmaya çalışıyrum.Tekrar teşekkür ederim.

""""""Öncelikle tabletiniz hayırlı olsun
Alışma aşaması zor olsada size mouse dan daha kolay gelecektir zamanla, bunu da çıkan ürünler sayesinde göreceksiniz.Tabi ki aslında ne mouse, ne touch pad, ne de tablet; iş kişi de bitiyor, tablet sadece bir araç ve kolaylık sağlıyor.

Tableti yeni kullanmaya başlamanızdan kaynaklı bir kaç ufak tefek hatalar var, onlarında zamanla düzeleceğine inanıyorum...Biraz daha ayrıntılara dikkat ederseniz daha güzel şeyler çıkacaktır.
Sizden daha güzel çalışmalar görmek dileğiyle...tabletiniz tekrar hayırlı olsun.

Emeğinize sağlık...Kolay gelsin.""""""""

Sevgili Blueden çok teşekkür ederim yorumun için,güzel işler yapacağıma inanıyor olman benim için çok önemli:)

Son düzenleme:

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk için çok iyi eline sağlık ilknur abla tabletin hayırlı olsun

mygraphic

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkler uyumlu kullanılmış göze hoş görünüyor rahatlatıyor tam bahara yakışır kısacası.Çizimide beğendim.Ellerinize sağlık.