Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Logo olarak düşününce 3 derim. 4. çalışma da güzel. tabela çağrıştırıyor..logo olarak kullanıldığında aynı etkiyi vermeyebilir. peki sizden makro yol için hazırladığım logo hakkında bir yorum yapmanızı istesem.. forumda mevcut.
4 üzerinden konuşuyorum... Küçük harf tercihi düşüncenin uygulanabilirliğini zorlaştırıyor, özellikle l ve k harflerinin uzantıları.Balık yerine BALIK denense çok daha akıcı bir form yakalanabilir. Bunun dışında gayet yerinde bir çalışma.
Türkçemiz varken ve olur olmadık anlamlarda yabancılaşan bir sürü kelime varken en güzeli bırakmak haklısınız (!) Ben bırakayım, siz bırakın, herkes bıraksın dilimize sahip çıkmayalım. Ne mutlu Türk' üm diyene' nin ne anlamı kaldı?
Logo demissiniz, bu çalismalar bence tabela, 4. mantikli duruyor, fakat logo denince firmanin ismi akla geliyor, bir firmayi tarif ederken de ismiyle anariz. Firmanin ismini ön palana çikarmak gerekir diye düsünüyorum.