Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
daha onceden flood yapma tarzı bişey solemedin kafan karışık galiba. ayrıca flood yaptığımı zannetmiyorum gereksız bırsey yazmadım ve daha önceki msjlarda belirttim 4 mevsim tamamen hayalidir diye, rizeyle bi alakası yok...
mine o catal bıcak biteli cok oldu dalga geldi yerine bır oncekı sayfada var logonun son halı.
yazdıklarınında farkında değilsin arkadaşım kafamın karışık oldugu yok msjlarının altındaki yazılara bak sen flood yapıyorsun yetkili arkadaşlarımızda msjlarını birleştirmekle ugrasıyorlar ....
hayali olduguna dikkat etmemişim üzgünüm madem renkler kurumsal değil bence hemen değiştirmelisin
bu kartvızıtın rengını senmı sectın dıe yazmıssın yarım saattir onu dusunuyodum ne demek istiyor die sımdı farkettım yesile donuk bı beyaz olmus ekranın azizliğine ugradım. nası yesıl yaptım onuda hatırlamıyorum :d düzeltilmiş halini tekrar yolluyorum..
ingilizcesi restaurant. türkçe imla klavuzunda restoran diye geçiyor. restorant ta diyorlar, yabancı kökenli kelime işte herkes kendi dili döndüğünce zamanında cevirmiş türkçeye türemiş bu yüzden
maniethic arkadaşım yorum yapmadan önce cvpları okurmusun biz zaten geçtik o konuyu yanlış yönlendirmekde denmez ona nasıl bi söz o öyle sanki kasıtlı yanlış söylüyoormuşum giibi...
............................... BEnde senin sectiğini sandım farstone böle daha iyi ama bence kurumsal renginide dğeiştirmelisin trabzon sporlumusun ne ısrarla aynı renklerde devam ediyorsun )