Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Balık restoranı logosu..

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ahahah xD ya acıkcası etli butlu balığı çizemedim :D resimde koymak ıstemedım o kılcıklı balıgı yaptım :)

ama o son logodakı kumsal deil dalgaydı :'(

a4 antetli kagıt ve kartvizit.

kartvizitfffyl6.png

111jq8.th.png

Moderatör tarafında düzenlendi:

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
kumsal değil kurumsal demek istedim ayrca tekrar rica ediyorum flood yapma ok arka arkaya msj yazma yani....

kartvizitin rengini senmi seçtinnn..

mine_20

🏅Acemi Tasarımcı🏅
düşünce güzel yanlız balıkla ilgili bişeyler eklemen lazım çatal bıçak olmamış onları kaldır renklerde fena sayılmaz ama biraz daha uğraşmalısın bence

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kumsal değil kurumsal demek istedim ayrca tekrar rica ediyorum flood yapma ok arka arkaya msj yazma yani....

kartvizitin rengini senmi seçtinnn..

daha onceden flood yapma tarzı bişey solemedin kafan karışık galiba. ayrıca flood yaptığımı zannetmiyorum gereksız bırsey yazmadım ve daha önceki msjlarda belirttim 4 mevsim tamamen hayalidir diye, rizeyle bi alakası yok...

mine o catal bıcak biteli cok oldu dalga geldi yerine :) bır oncekı sayfada var logonun son halı.

yorumlar için teşekkür ettim arkadaşlar...

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
yazdıklarınında farkında değilsin arkadaşım kafamın karışık oldugu yok msjlarının altındaki yazılara bak sen flood yapıyorsun yetkili arkadaşlarımızda msjlarını birleştirmekle ugrasıyorlar ....

hayali olduguna dikkat etmemişim üzgünüm madem renkler kurumsal değil bence hemen değiştirmelisin :p

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
flood yapıyormusun sımdı farkına vardım özür diliyorum herkesten :)

bu kartvızıtın rengını senmı sectın dıe yazmıssın yarım saattir onu dusunuyodum ne demek istiyor die sımdı farkettım yesile donuk bı beyaz olmus ekranın azizliğine ugradım. nası yesıl yaptım onuda hatırlamıyorum :d düzeltilmiş halini tekrar yolluyorum..

ingilizcesi restaurant. türkçe imla klavuzunda restoran diye geçiyor. restorant ta diyorlar, yabancı kökenli kelime işte herkes kendi dili döndüğünce zamanında cevirmiş türkçeye türemiş bu yüzden :)

kartvizittffgj9.png

antetlia4tffsn0.png

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
insanları yanlış yönlendirmeyelim restaurant onun ddoğrusu

maniethic arkadaşım yorum yapmadan önce cvpları okurmusun biz zaten geçtik o konuyu yanlış yönlendirmekde denmez ona nasıl bi söz o öyle sanki kasıtlı yanlış söylüyoormuşum giibi...

...............................
BEnde senin sectiğini sandım farstone böle daha iyi ama bence kurumsal renginide dğeiştirmelisin trabzon sporlumusun ne ısrarla aynı renklerde devam ediyorsun :))

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederım arkadaslar yorumlar için..

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çatal-bıçağın yanına küçük bir balık çizebilirsin yazı fontunu hariç çok güselbir çalışma olmuş eline sağlık.

grafik_err

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Güzel düşünmüssün aa balıkta olsaa ...!!!

Farstone

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaslar ilk sayfadaki catal bıcak kalktı coktan dalga geldı yerıne :) 3. sayfada logonun son hali var zaten :) teşekkürler yorumlar için..