Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

balıkesirlilere sorular :)

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yani :) truva 2.45 3 saatte filan gelıyor edremitesebat var tavsiye etmiyorum dökülüyor araba :D edremit belediyesi var izmirden gelipgidiyor 2:30 da gelıyor ve gidiyor.

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
İZMİR
ile
BALIKESİR
arasındaki mesafe

173 Km :D

Hızına bağlı olarak değişir. :D

onu biliyorum canım izmirle balıkesir merkez 2 bucuk saat 3 saat arası ama gönen 5 saat edremitte vardır 5-6 diye düşündüm ama emin olamadım :smile:

arabayı kendim kullanırım 2 saatte ordayım :D :rofl:

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
SAKINNN ben ömrü hayatımda balıkesir kadar iğrenç bir memleket görmedim bunda ciddiyim.Ne denizi var ne adam akıllı gezebileceğin yeri.Hafta içi öylesine yaşarım hafta sonları bandırmadır akçaydır sağa sola kaçarım dersen senin sabrına kalmış orda okuyabilmek

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
SAKINNN ben ömrü hayatımda balıkesir kadar iğrenç bir memleket görmedim bunda ciddiyim.Ne denizi var ne adam akıllı gezebileceğin yeri.Hafta içi öylesine yaşarım hafta sonları bandırmadır akçaydır sağa sola kaçarım dersen senin sabrına kalmış orda okuyabilmek

her yerin ayrı güzelliği vardır bence :) bilmiyorum 1 kere gittim sakin biryer hoşuma gitti benim buradaki üniversiteleride biliyorum ben :) hepsinin ayrı ssorunları var ve gençler okumak için okumuyorlar :smile: ortam bozuk onun için sakin bir yerde kafa dinleyip okulu bitirmek için balıkesir tercih etmeyi düşünüyorum.. önerin için teşekkürler

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlın dedğin sadece balıkesir merkez için gecerlidir :) sakın körfez edremit ile filan karıştırmıyalımda lütfen :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlın dedğin sadece balıkesir merkez için gecerlidir :) sakın körfez edremit ile filan karıştırmıyalımda lütfen :)

o zaman merkezi yazmıyorum tercihime :rofl: bilen kişilerden öğrenmek daha iyi oldu en azından daha rahat olur :rofl: birde eskisehir düşünüyorum oda 3. tercih bakalım hangisi olacak :rofl: tercih sonucunu sizlerle paylaşacagım :D

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne varsa Bandırmamda varda 4 yıllık fakülde hala inşaat halinde :)

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
eskişehirde güzel denizde var hem orda yapay filan ama olsun :)

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
porsuk cayı değil yeni yapay deniz yapıldı :D gercicamur gibi ne olduğu belli değil.

Aşarıda verdiğim linktyen röportjı izliye bilirsini :)

serk002

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
inovatiff.com
neresi kötüymüş balıkesir merkezin ya:tongueout:

tamam tamam hiç bir şey yok zaten balıkesir merkez ilçeleri sayesinde ayakta yoksa ilçe bile olmamız zordu:rofl:

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
doğrudur :) nevar ki balıkesirde merkezde :) körfeze gel nele var neler yok bi gez altınoluk ayvalık cunda akcay burhaniye ören anlatılmaz birazcıkda yaşanır demoda bir söz olsada. demek geldi içimden.

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
arkadaşlar ben balıkesir üniversitesi düşünüyorum muhtemelen ilk tercihimde tutacak orası. balıkesir üni.sinin aldıgı puandan 20 puan yüksek bir notum var muhtemelen olur diye düşünüyorum. şimdi sorularıma gelecek olursak :)

1. çalışmak için bilgisayar şirketleri parttime iş bulma olasılıgım?
2. reklam firmaları parttime yardımcı grafiker çalıştırıyormu?
3. ev kiraları nasıl?
4. genel acıdan ekonomik olarak aylık harcama ne kadarı bulur?
5. balıkesir güzel biryermi ? ayvalık a gitmişdim muhteşem biryer ama baska yerlerini bilmiyorum..
6. balıkesirde yaşam şartları nelerdir?
7. iş bulma imkanım % kaç olabilir?

ve biraz balıkesirden bahsedermisiniz?

şimdiden teşekkürler. cevaplarınızı bekliyorum...:smile:

Balıkesir üniversitesi mezunu biri olarak sana söyleyebileceklerim;

Kampüs şehir dışında ve ulaşım genelde dolmuş ve belediye otobüsleriyle yapılıyor. Çok büyük bir yer hayal etme, etrafı dağ ve tarlalarla çevrili yeni yeni gelişen bir kampüs:)
Parttime iş bulma olasılığın senin yeteneğine kalmış birşey, ama genelde geçim kaynağı öğrenci ve asker olan bir şehir. Tam bir öğrenci şehri diyebilirim. Benim en sevdiğim özelliği İzmir'e yakın olmasıydı:) İlçeleride güzeldir.
Mezun olunca iş bulabilirmiyim diye sormuşsun. Ben buldum ve birçok arkadaşımda buldu. Yani sende bulabilirsin, tabi okulda öğrendiklerinle kalmayıp kendini geliştirebilirsen.
Birde okulu kazanırsan benim diplomamıda bir soruver, kaç senedir orda duruyor, hala gidip alamadım:)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
Balıkesir üniversitesi mezunu biri olarak sana söyleyebileceklerim;

Kampüs şehir dışında ve ulaşım genelde dolmuş ve belediye otobüsleriyle yapılıyor. Çok büyük bir yer hayal etme, etrafı dağ ve tarlalarla çevrili yeni yeni gelişen bir kampüs:)
Parttime iş bulma olasılığın senin yeteneğine kalmış birşey, ama genelde geçim kaynağı öğrenci ve asker olan bir şehir. Tam bir öğrenci şehri diyebilirim. Benim en sevdiğim özelliği İzmir'e yakın olmasıydı:) İlçeleride güzeldir.
Mezun olunca iş bulabilirmiyim diye sormuşsun. Ben buldum ve birçok arkadaşımda buldu. Yani sende bulabilirsin, tabi okulda öğrendiklerinle kalmayıp kendini geliştirebilirsen.
Birde okulu kazanırsan benim diplomamıda bir soruver, kaç senedir orda duruyor, hala gidip alamadım:)

tesekkür ederim tabi sorarım :) hehe hatta alır postalarım :rofl:

gsalper

🏅Acemi Tasarımcı🏅
doğrudur :) nevar ki balıkesirde merkezde :) körfeze gel nele var neler yok bi gez altınoluk ayvalık cunda akcay burhaniye ören anlatılmaz birazcıkda yaşanır demoda bir söz olsada. demek geldi içimden.

hani bandırma ,erdek ve ocaklar :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
balıkesir merkezi yazmıyorum o zaman tercihlerime ilki gönen ikinci edremit üçüncü eskisehir porsuk dört sivrihisat-eskisehir beşinci aydın myo sıralama iyimi :rofl: izmir hariç heryer olabilir :rofl: birde balıkesirin havası çokmu nemli yani çokmu basık? bu sene ailem gitmişdi oraya çok nemli havası var dediler :rofl: sizce?

mavisakalcik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
erdek ocaklarda güzel yer ama balıkesir merkeze ve edremite göre uzaktır 2 2:30 dakıka filan sürüyor :)

bu arada nem orarınana geince ise izmirde yaşıyorsunuz sanırımı izmire görer aynı nem orannları kısmen ama izmir gini oksijensizlik yok burda bol oksijen :D