Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

balıkesirlilere sorular :)

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
erdek ocaklarda güzel yer ama balıkesir merkeze ve edremite göre uzaktır 2 2:30 dakıka filan sürüyor :)

bu arada nem orarınana geince ise izmirde yaşıyorsunuz sanırımı izmire görer aynı nem orannları kısmen ama izmir gini oksijensizlik yok burda bol oksijen :D

az insan çok oksijen :D bilgileriniz için teşekkürler :smile:

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ben geçen sene mezun oldum balıkesir myodan kampüs 20dk minübüsle ama çok eğlenceli biyer arkdaş ortamınıda iyi kurduktan sonra ilk biraz yadrgarsn ama sonradan alışıyosun zaten gitgide güzelleşiyor baya yenilendi

herz aus stahl

🌱Yeni Üye🌱
Askerliğimi Balıkesir'de yapmıştım, kötü bir yer diyemem ama çok güzel bir yer de değil :) özellikle büyük şehirden geldikten sonra pek çekilmiyor diyebilirim. Ben İstanbul ve Antalya'da yaşadığım için biraz yadırgadım ama asker mantığıyla bakınca cennet gibi geliyor dışarısı :)

Fazla bir şey bekleme ama yine de sevimli güzel bir yer. Cumartesi ve Pazar günleri pek dışarıya çıkmak isteyeceğini sanmıyorum, Balıkesirliler genelde askerler çarşı iznindeyken pek sevmezler çarşıyı.

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Canan! Hala yazmadin mi? :D Forumu seferber ettin hala yazacaksin. D::D:D:D

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
yarın tercihi yapıyorum denizcim :D inş kurtuluyor balıkesirliler benim sorulardan :rofl:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar tercihlerimi yaptım :D vatana millete hayırlısı olsun :D

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Hayırlı olsun canan. :) Darısı başıma vallahi. :giggle:

gfb_cnn_1907

👑Efsanevi Grafiker👑
sağol denizcim amin herkezin hakkında hayırlısı olsun :) bakalım neresi olacak :) 15 agustosda filan açıklanıyor paylasırım sizlerle :rofl:

d3niz

UI Pilot
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.d3niz.com
Bence de herkeSin hakkında hayırlısı. Benim sonuçlarım bu ay sonunda belli olacak. Ağustos başı da olabilir. Tercih yaptıktan sonra ne zaman belli olur bilmiyorum ama ben de paylaşmak isterim gelecek güzel sonucumu. :)

asistansz

🌱Yeni Üye🌱
dostum balıkesirde ev kiraları 100 300 arasında değişiyor grafiker olarak iş her zaman bulabilirsin yaşamda ucuz burada