Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Banner çalışmam Icep World

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ktacopy.jpg

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Neden banner çalışmıyorsunuz? Mesleki olarak böyle bir prensip mi edindiniz? Bence, eğer yapabiliyorsanız banner de çalışmalısınız(!)

Forum Kuralları (Mutlaka Okuyunuz)

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır.

Konu başlığınız bu seferlik tarafımca yeniden düzenlenmiştir.

serzu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaptığın iş bence konuyu tam olarak anlatmıyor kusura bakma ama düşüncem bu sen daha iyisini yapabilirsin gibi geliyor

napolyoon

🌱Yeni Üye🌱
Sade ama bir o kadarda amacına uygun bir tasarım.. bence güzel olmuş...

poemlove

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bannerin altında duran Bigbang saat kulesi, özgürlük heykeli ve eyfel kulesi biraz daha büyütülebilir. Çünkü bu üç simge yapı arasında fazla boşluk kalmış sanki. bu boşluğu doldurmak gerek.

Bildiğim kadarıyla Work And Travel programları Türkiye'den sadece Amerika'ya öğrenci gönderiyor. Ama sen farklı simge yapılar kullanmışsın. Eğer ülke sınırlaman yoksa perspektifi doğru vererek bahsettiğim boşlukları başka simge yapılarla doldurabilirsin. Örneğin Pisa Kulesi gibi diğer simge yapılar da olabilir.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Alt kısımdaki resimler orada değil de Dünya resminin üzerinde olsa daha iyi olmaz mı? Bir de work ant travel afişi olduğunu üst kısımda yazmamış olsaydın ben farkedemezdim doğrusu. Bir iki insan resmi falan olsdaydı bari. Veya gidenlerin oralarda çektirdikleri resimler olur genelde bu tip çalışmalarda.