Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bar

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Nasıl güzel nasıl sıcak görünüyor...
Heleki şömüneden gelen ışık büyüleyici...
Gerçi bir şömine için biraz fazla ışıklı gibi geldi bana ama yinede çok güzel...
Asılı kadehler yerine tahta yada metal sürahi tipli bardaklar olsaydı tam orta çağdan fırlamış gibi olurdu :)
Ellerinize sağlık
Teşekkürler

MagiC_She58

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence cok hoş bi çalışma olmuş bara gidesim geldi:D:D tebrkler..

nedimtasdelen

🌱Yeni Üye🌱
  1. g.ecglr
    Yorum için çok teşekkürler.İlk başta bende cam kadehler yerine tahta bardaklar yapmayı düşünüyordum.Bu şekilde yapmamın sebebi bizim zamanımızda olduğuda belli olsun ama eski zamanlardaki o atmosferide yansıtsın istememdi.:)Şömine konusundada size katılıyorum ışığı biraz fazla kaçırmışım:)
  2. MagiC_She58
    Yorum için teşekkürler.:) Aslında benimde böyle bir atmosferi olan bar özlemimden dolayı ortaya bu şekilde bir resim cıktı. :)
  3. grakgun
    Teşekkürler hatalarımıda düzelterek daha güzel çalışmalar çıkartıcam işallah.

graffi3D

♾️Grafik Gurusu♾️
Eline koluna sağlık Nedim tebrikler :) biraz geç oldu ama kusura bakma artık :angel: :D

seytan_crn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık Nedim gerçekten cok hoş arkadaşım :)

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Emeğinize sağlık, paylaşım için de ayrıca teşekkürler. :angel: Devamı dileğiyle.

nedimtasdelen

🌱Yeni Üye🌱
  1. shedesign Çizim photoshop CS4 ile yaptım tablet ile Tablet:UC Logic A4 Pro .
  2. graffi3D Teşekkürler kenks. :)
  3. seytan_crn Teşekkürler ceren arkadaşım. :)
  4. namasteeee Teşekkür ederim.Aslında 3D programda kullanıyorum ama onda yaptığım çalışmaları koymadım daha:).Kullandığım 3d program:Autodesk Softimage 7.5
  5. child_play Çok teşekkürler.Bu kadar yorumdan sonra insanda çalışma isteği oluyo çok yakında yeni çalışmalarıda koyup yorumlarınızı beklicem.Saolun tekrardan. :)