Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende 10 tane saydım. Sanırım kendi yaptığınız çalışmada nerelerde kalp kullandığınızın siz bile farkında değilsiniz b ve a harflerinin dış yapılarıda kalp şekline çevrilmiş. Bunlarla birlikte tam 10 tane yapıyor. Aynı şekilde bende bu kalp kullanma işinin çok fazla olduğunu düşünüyorum. Ya ortadaki büyük kalbi silmelisin yada harflerin içindede aynı espriyi defalarca kullanmamalısın diye düşünüyorum. Ayrıca şuan ki haliyle b-aşk-a yazsındaki kalp dışında kalan b-a harflerindeki espas aralığı gözü çok dağıtıyor ve algıyı zorlaştırıyor. Tavsiyem ya kalbin genişliğini daraltıp harfleri kalbe daha çok yaklaştırmanız yada kalbi biraz daha genişletip "aşk" harfleri arasındada aynı espas boşluğunu bırakmanız olucaktır. Emeğinize sağlık ..
Elinize ve emeğinize sağlık ama bu çalışma olmaz olmaz vazgeçin! Düşünülmüş ve güzel düşünülmüş fakat üstünde dilara arkadaşımızın dediği gibi eksiklikler var onları düzeltin ve biraz daha üstünde çalışın başaracağınıza inanıyorum kolay gelsin diliyorum