Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Başka Dilde Aşk, Gösterim Tarihi : 18 Aralık 2009

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
index3m.jpg

"Başka Dilde Aşk", bir örümcek gibi, kendi etrafına ağ ören ve kendini kendine kapatan insanların öyküsü.

İşitme engelli bir gencin çağrı merkezinde çalışan bir kıza aşık olmasını konu alan film, aşkın hiçbir engel tanımayacağını şiirsel bir dille anlatıyor.

İşitme engelli bir gencin çağrı merkezinde çalışan bir kıza aşık olmasını konu alan film, aşkın hiçbir engel tanımayacağını şiirsel bir dille anlatıyor.

Ülkemizde yaşayan dokuz milyon engelli insanın hayata katılması için çaba gösterilmesini ve bunun için kendi duyularımızı çalıştırmamız gerektiğini vurgulayan filmin gelirinin bir kısmı ülkemizde henüz geliştirilmeyen işitme engelliler için anaokulu projesine destek amaçlı kullanılacak. Aynı zamanda Türkiye Kürek Fedarasyonu ile ortak bir çalışma yaparak dünyada ilk kez engellilerin kürek sporuna kazandırılmasını ve onların spor - sosyal aktivitelerden diğer insanlar gibi yaralanabilmesini sağlıyor.
Film Künyesi:
Gösterim Tarihi : 18 Aralık 2009
Yönetmen : İlksen Başarır
Senaryo : İlksen Başarır, Mert Fırat
Yapım : Türkiye 2009 (Renkli)
Oyuncular : Saadet Aksoy, Mert Firat, Emre Karayel, Lale Mansur, Timur Acar

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Çok tavsiye edilen bir film... Bir programda başrol oyuncuları konuk olmuştu ve çok ciddi anlamda salon sıkıntısı çektiklerini söylemişlerdi... 1 aydan fazla oldu dün sinemada özellikle sordum fakat gelmesi henüz belli değil denildi... Ama ne hikmet argolu filmler hemen alınıyor :)

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu çok güzeldi. izlediğim filmin türk filmi olması ve bu kadar beğenmiş olmam büyük bir gurur yaşattı. salondan çıkarken manasız bir tebessümle evime döndüm. oyuncular çok sağlam bir iş çıkarmış tüm ekip gibi ama lale mansur varya o çok tatlı ya çok çok başarılı bir film olmuş hakkatten.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
tühh yaa... benim yazacagım kitabın konusuydu bu :( :(

şimdi otur bir daha konu bul ! :(

teşekkürler paylaşım için :dance:

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
tühh yaa... benim yazacagım kitabın konusuydu bu :( :(

şimdi otur bir daha konu bul ! :(

teşekkürler paylaşım için :dance:

tüh geçmiş olsun :/
bende yazıyorum bişeyler ama hala kimseye söylemiyorum gerçi kitap değil film için yazıyorum ben :rofl:

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
tüh geçmiş olsun :/
bende yazıyorum bişeyler ama hala kimseye söylemiyorum gerçi kitap değil film için yazıyorum ben :rofl:

başkalarıyla paylaşınca, başka başka fikirler çıkıyor ortaya, tavsiye ederim söylemeni...
ben de komedi yazarım öyleyse... :dance: ne yapalım ;)