Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

başka sorularımda var tabiki..:(

oksan1

🌱Yeni Üye🌱
merhaba aranıza yeni katıldım güzel sanatlar lisesi son sınıfta okumaktayım yıllardır tek hayalim istediğim üniverstede grafik tasarım bölümü okumak fakat okadar çok stresliyim ki çizebildiğim halde sınavlarda aşırı heycandan ellerim titriyor ağlıyorum okulda bile uygulamalı sınavlarda çok heycanlanıorum ama o kadar çok bu iş için uğraşıyorumki gece gündüz uyumuorum kazanamıcakmışım gibi geliyor sanki..kısaca üniverste sınavlarında yetenek sınavlarına girdiğimde bu durum beni çok zorlıcak yıllardır bu huyumu yenemedim okuyan ablalarım abilerim siz bu durumdan geçmişsinizdir bana yardım edebilirmisiniz mümkünse..Teşekkürler..

bys_mavi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Öncelikle bu işi yaparken çok rahat olmalısın ama rahatlığını zamana yansıtmamalısın bence grafikte önemli olan 2 etken vardır 1.Zamana karşı yarışıcaksın 2.Herzaman rahat ve sakin olucaksın ben bu iki kurala çok önem veririm mesela.
Heyecanını yenmek için bence şunu yapmalısın mesela bir kitap okurken nasıl sadece kitabı okursun ona odaklanırsın bir iş yaparken veya bir sınava girdiğin zamanda bunu yapmalısın sorulara odaklanmalısın ozaman heyecanını yenersin eğer odaklanamıyorum dersen benim gibi bir çizim yaparken veya sınava felan girdiğim zaman sürekli yüksek sesle müzik dinler dünyayla irtibatımı keserim.
Canın sıkıldıgında konusmak ıstersen maıl atabılırsın yardımcı olmaya çalışırım :)