Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

baskı kısa çıkıyor

erhan_kapadokya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
uzun baskılarda (örneğin 10 mt'de 965cm çıktı) ölçü tam çıkmıyor? sebebi veya sebebleri nelerdir? bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. teşekkürler

anselmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Makine malzemeyi baskı ile birlikte orantılı çekemiyordur. Yavaş çekebiliyor olabilir. Bazı yerler koyu olabilir. Boyayı üst üste attığı için.

metin60

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşım makinanın markasını ve modelini,birde bastığın malzemenin cinsini yzarsan konu ile ilgili daha fazla yardım alacağını tahmin ediyorum.iyi çalışmalar..

otlamaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Baskının ölçüsüz çıkması

Baskı yapılan malzemenin kalınlığı - makinanızın adım ( step) miktarını etkileyen faktördür. Makinanız vinil basarken çıkan ölçüyle - bilbort kağıdına yaptığı baskı ölçüsü birbirini tutmayacaktır. Küçük baskılarda fazla belli olmayan bu kalınlık farkı büyük ölçülerde kendini hemen belli eder.
Makinanızın step ayarını kullanılan malzemeye göre çok iyi yapmalısınız. STEP motorunda bir arıza yoksa şayet- step test ayarlarını kullanarak ve bir kaç baskıda bu değerleri deneyerek tam ayar yapmanız mümkün.
Adım boyu uzadıkça makinanız pas çizgileri atmaya başlar- adım boyu kısaldıkça boya birbiri üzerine atacak ve baskınız kısa çıkacaktır. Kolay gelsin

teknik servis

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
feed compansate steps ayarı ıle -100 yada - 50 olarak oynarsanız aradakı ust uste bındırmeyı engellıye bılırsınız örn: makınada gırdıgınız feed compansate ayarında -10 deger 1mm dır k.g ..teknık destek ıcın ***********..teknık servıs

Moderatör tarafında düzenlendi:

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
Baskı yapılan malzemenin kalınlığı - makinanızın adım ( step) miktarını etkileyen faktördür. Makinanız vinil basarken çıkan ölçüyle - bilbort kağıdına yaptığı baskı ölçüsü birbirini tutmayacaktır. Küçük baskılarda fazla belli olmayan bu kalınlık farkı büyük ölçülerde kendini hemen belli eder.
Makinanızın step ayarını kullanılan malzemeye göre çok iyi yapmalısınız. STEP motorunda bir arıza yoksa şayet- step test ayarlarını kullanarak ve bir kaç baskıda bu değerleri deneyerek tam ayar yapmanız mümkün.
Adım boyu uzadıkça makinanız pas çizgileri atmaya başlar- adım boyu kısaldıkça boya birbiri üzerine atacak ve baskınız kısa çıkacaktır. Kolay gelsin

Teşekkürler, bu önemli bilgi için