Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Baskı sorunu

Rlgn

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba bunu bastırdığımda sorun alıyorum, neden sizce

Benzer konular

Rlgn

🌱Yeni Üye🌱
Ben bunu yabancı bir arkadaşıma yapıyorum şirket için typography yani baskıda sorun var diyor, gonderdim o bastırıyor sirketimiz icin. typography sorunu. tasarım nasıl bu arada,

ThreeBuddha

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben bunu yabancı bir arkadaşıma yapıyorum şirket için typography yani baskıda sorun var diyor, gonderdim o bastırıyor sirketimiz icin. typography sorunu. tasarım nasıl bu arada,

Font sorunu olduğundan bahsetmiş anladığım kadarıyla bu durumda işin yurtdışına internet üzerinden gönderileceğinide varsayarsak (elden verecekseniz başka tabi:rofl:) çalışmanızı pres quality preseti kullanarak PDF olarak kaydedip öyle gönderin böylece hem font sorunu yaşamazsınız hemde dokuman fazla bir yer tutmayacağı için daha kolay gidecektir (hangi programda yaptığınızı sormadım bile çünkü hangi program olursa olsun PDF yaptığınız takdirde sorun yaşamazsınız). Tasarımınız sade ve güzel derdini anlatıyor ki önemli olanda budur ben beğendim ama lorem ipsum kullandığınıza göre final aşamasına gelmemişsiniz demekki.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
PSd olarak yolluyorsanız layerleri birleştirip tek layer olarak yollayın. (Ve not olarakta, eklediğiniz görselden gerçekten threebuddha'ya katılıyorum psişik olunabilir) :)

omerkorkmazer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sadece baskı ise dertleri PDF yolla arkadaşım.

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet kesinlikle bende öyle yapıyorum çalışmanın bir gerçek dosyası bulunuyor yanımda bi de mutlaka pdf hali ve baskıya direk pdf halini verince baskı da sorun çıkmaz

Rlgn

🌱Yeni Üye🌱
anladım sağ olun, Lorem ipsum kısmı için ne yazılacaiğını beklemedeyim