filizdmr
👑Efsanevi Grafiker👑
eksiklikler var.söylenmiş zaten.ama çok iyi bi kompozisyon.elbisedeki kıvrımlara da bayıldm.ellerine sağlık
Teşekkür Aslıcım
Bayan baykuş
Öncelikle ellerine sağlık canım benim.
Bu çalışmayı görünce önce şaşırdım sonra sevindim...Çünkü bitmesini bekliyordum...Çalışmaların aşamaları görmüş ve verdigin emeğin ne kadar büyük oldugunu gören biri olarak, tebrik ederim.
Baykuş ve bayan, karakter olarak çok iyi özdeşleşmiş...ve kendimde parçalar buldugum bir karekter. O yüzden bu çalışmayı çok seviyorum.
O kadar işlerin olmasına ragmen, büyük bir azimle ve severek çıkan bir çalışma olması nedeniyle çizim ne olursa olsun "+"yı alıyor bile...ki gayetde başarılı.
Değinilmesi gereken noktalara zaten değinilmiş....özellikle mouse ile bu çizim çıkması; çok güzel ve gerçekçi olmuş
Tekrar tebrik ederim.Yeni çalışmalarınıda görmek dileğiyle
Ellerine, fikrine ve emeğine sağlık canım :kiss:
İyi çalışmalar dilerim.
Canım sabah süpriz olsun dedim ama okul dolayısıyla geç gördün düşünemedim :kiss1: Kendinde parçalar bulman doğal zaten gece kuşuyuz biz sabahlara kadar çalışmaktan Teşekkür ederim canım benim güzel yorumun için
güzel bir çalışma olmuş eline sağlık
Teşekkürler Aslı
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş Beklediğimize değdi doğrusu sık sık çiz artık.Tebrik ederim.
Teşekkür ederim ilknurcum çizmeye çalışıyorum ama ben senden daha çok çalışma beklerim işe başlamadan görelim güzel çalışmalarını sonra zaman olmuyor :angel::wink: