Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bayan eleman aranıyor

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar.
şirketimize bayan eleman aranıyor.
şirketimiz. EMİNÖNÜ (Sirkecide)
Aranan Nitelikler.
Açık öğretim okuyan Olabilir.
grafiker olabilir.
Sekreter Olabilir.
Kısacası Temiz İşini Yapacak Bayan Bir Elemana İhtiyacımız Var.
Yacağı İş, Telefonlara Bakmak, Not Almak, İnternet Sitelerimizi Anlık olarak Takip Etmek. Vs. Ofis İçi Yani.
İlgilenen Arkadaşlar.
******* Adresinden veya 0212 *** ** ** Telefon Numaramızdan Bilgi Alabilirler.
Not. Piyasanın Durgunluğu Yüzünden Dolgun Ücret Veremiyoruz. Arkadaşlar Açık Konuşmak Gerekirse Ama Hakkının Fazlasını Alacağınızdan Emin Olabilirsiniz.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Yacağı İş, Telefonlara Bakmak, Not Almak, İnternet Sitelerimizi Anlık olarak Takip Etmek. Vs. Ofis İçi Yani.

bu saydıklarınız bir grafikerin işi mi anlayamadım ben tam olarak?

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑

bu saydıklarınız bir grafikerin işi mi anlayamadım ben tam olarak?

açıkçası ben de anlayamadım...

iş tanımı bu mudur yani ?

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Değerli dostlar grafikerlik mi sorusuna gelince yukarıda belirtiğim gibi grafiker olmak zorunda değil sekreter olabir, oğrenci olabilir, grafikerde olabilir, yani grafiker olursa grafik işimizi yapar ve telefonlara bakar sekreter olursa telefonlara ve genel ofis içi işeyle ilgilenecek.
Not. F - Q Kulandığım için ve hızlı yazdığım için biraz cümle hataları oluşmuş kusura bakmayın artık.

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
Değerli dostlar grafikerlik mi sorusuna gelince yukarıda belirtiğim gibi grafiker olmak zorunda değil sekreter olabir, oğrenci olabilir, grafikerde olabilir, yani grafiker olursa grafik işimizi yapar ve telefonlara bakar sekreter olursa telefonlara ve genel ofis içi işeyle ilgilenecek.
Not. F - Q Kulandığım için ve hızlı yazdığım için biraz cümle hataları oluşmuş kusura bakmayın artık.

grafikerler.net adı üstünde sekreterin ne işi olur burada ?
lütfen mantıklı şeyler isteyin!

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafikerler.net adı üstünde sekreterin ne işi olur burada ?
lütfen mantıklı şeyler isteyin!

Arkadaşım bakın konuyu uzatmanın bir anlamı yok eğer ilgileniyorsanız lütfen buyrun ve ilgilenmiyorsanızda gereksiz yere kendi zamanınızıda benim zamanımıda boşa harcamayın rica ediyorum.

Amacım genç arkadaşlara iş sağlamak ve meslek ayrımı yapmıyorum ister iyi bir grafiker olur isterse 18 yaşında okuyan bir kız kardeşimiz olsun.
Hem bizim işimizi görsün hemde meslek sahibi olsun ve para kazansın farkındaysanız ayrıntılı acıklama yapmamışım lütfen konuyla ilgilenen arkadaşlar yazsınlar.

designbydou

🌱Yeni Üye🌱
Bizim Ülkemizde İş Veren Ve işcilerin Tek Sorunu Kimin ne yaptığı.. X firması İşçi Alıyor. Adam veya hanım yaptığı iş temizlik , telefona bakmak çay vs.. yapmak Bu yüzden Türkiye gelişemiyor herkez saddece bir işe Yönelik Çalışsa Daha Kaliteli işler ortaya çıkar Yapıcağı iş temizlikse 3 ay sonra Temizlikte 1 numara olur Yapıcağı iş çay yapmaksa yaptığı işte tecrübe ve Deneyim kazanır.. herkez saddece 1 konuda iş yapsa şuanda AB altında deil AB'de TC altında olurdu ... Adamlar sistemi öyle kurmuşki Adamın işi Telefona bakmaksa Telefon ve diksiyon konusunda En iyi oluyolar.. Bu Grafıkerlık temızlık veya caycılık için geçerli değil her konuda Böyle.. Misal Ben bi firmada Çalışıyorum İş ve kriz muhabeti Yüzünden Grafik ve Baskı yeri Geliyo çay temizlik Muhabasebe bir çok iş bana kalıyor.. Türkiyede Kimse Hak etiği değeri görmüyor... Hakkını hiç bi şekilde Görmuyor...

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bizim Ülkemizde İş Veren Ve işcilerin Tek Sorunu Kimin ne yaptığı.. X firması İşçi Alıyor. Adam veya hanım yaptığı iş temizlik , telefona bakmak çay vs.. yapmak Bu yüzden Türkiye gelişemiyor herkez saddece bir işe Yönelik Çalışsa Daha Kaliteli işler ortaya çıkar Yapıcağı iş temizlikse 3 ay sonra Temizlikte 1 numara olur Yapıcağı iş çay yapmaksa yaptığı işte tecrübe ve Deneyim kazanır.. herkez saddece 1 konuda iş yapsa şuanda AB altında deil AB'de TC altında olurdu ... Adamlar sistemi öyle kurmuşki Adamın işi Telefona bakmaksa Telefon ve diksiyon konusunda En iyi oluyolar.. Bu Grafıkerlık temızlık veya caycılık için geçerli değil her konuda Böyle.. Misal Ben bi firmada Çalışıyorum İş ve kriz muhabeti Yüzünden Grafik ve Baskı yeri Geliyo çay temizlik Muhabasebe bir çok iş bana kalıyor.. Türkiyede Kimse Hak etiği değeri görmüyor... Hakkını hiç bi şekilde Görmuyor...

haklısınız katılıyorum ama emin olun benimde yapabileceğim bişey yok yani bütcem iyi olsa neden dediğiniz gibi ayrı ayrı calışanlar tutmayayım yani bir iş alıyoruz parasını 3/5 ay sonra tahsil edebiliyoruz bende cok calıştım emin olun zaman geliyor 48 saat pc başında kalıyoruz uykusuz kalıyorum yani tek yetiştiremediğim için bu şekilde elaman alma ihtiyacında bulunuyorum

designbydou

🌱Yeni Üye🌱
haklısınız katılıyorum ama emin olun benimde yapabileceğim bişey yok yani bütcem iyi olsa neden dediğiniz gibi ayrı ayrı calışanlar tutmayayım yani bir iş alıyoruz parasını 3/5 ay sonra tahsil edebiliyoruz bende cok calıştım emin olun zaman geliyor 48 saat pc başında kalıyoruz uykusuz kalıyorum yani tek yetiştiremediğim için bu şekilde elaman alma ihtiyacında bulunuyorum

Herkezin Kendine göre bi nedeni vardır.İş verenin Misal Bir çok Derdi var Yaptığı işleriin ödemelerinimi uğrasın Elektrikmi kiramı muhabsebemi vs.. konular herkezde birden fazla yük var ama bunların kaynağı gene çalışanda yatıyor .. Peşin para ve kaliteli bi kadroyla çalıştığın zaman Bu tarj seyler hıc bi zaman olmaz... Açık hava Reklamcılığı kısacası Tabela ve dijital baskı yapıyoruz ilk olarak grafiker olarak girdim okuyodum ozman Bi süre sonra okulu bıraktım Ve baskı - grafik vs seyler yapmaya başladım işten hiç bi zaman kaçmam yerii geliyo dediğiniz gibi 48 saat - 24 saat çalışıyoruz ama ne bi mesai nede bi Para alıyoruz karın tokluğuna iş verenın az olması baska bi iş için bilgim olmaması nedeniyle bunlara katlanıyorum işimi seviyorum ve hakkımı hiç bi zaman aldığıma inanmıyorum... Misal Ben Bi yandan Grafik yapıp bi yandan Baskı yapıp bi yandan Telefoona bakarak yada Kasayı tutup Faturaları bakarsan bu işte ne kadar kendimi geliştire bilirimki Ne sigortam var nede beni tatmin etcek bi para alıyorum.. Aldığım para haftalık 100tl + gunluk sıgara yemek parası okadar...

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yani ben msj'ın başında anlattım kimsenin hakkını yemedik inş. bundan sonrada yemek nasip olmaz (Lütfen yanlış anlamayın genel olarak soyliyorum) bu durumdada kendimizi biraz yükseltene kadar bu şekilde devam etmek zorundayız. saol yorumunuz için elden bişey gelmiyor.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
başlık sahibi kusurabakma ama açık açık düşüncelerimi yazmak zorundayım
evet yazmak zorundayım çünkü bu mesleğini kalitesini siz ve sizin gibi düşünen zihniyet bu hale getirdi
fotoşop bilen sekreter arayan ilanlarda gördü bu gözler
burda olduğu gibi alenen benzeri konu açıp "ilgilenmiyorsanız yazmayın zamanımı kaybattirmeyin" diyenleri de.
fakat bunu deme lüksünüz yok sizin
çünkü biz bunlarla mesleğe olan saygımızı, aşkımızı kaybediyoruz
kaybeden siz değil bizleriz!

şunu bilin ki grafiker robot değildir
zaten hepimiz gün içinde defalarca telefon görüşmeleri yapıyoruz illa ki
ha ama siz bunu belirtiyorsanız hem tasarım hem telefon trafiği o zaman gerçektten profesyonel bir grafikerle asla çalışamayacaksanız demektir bu
evet açıkcası durum aynen böyle kendini geliştirmeye çalışan birileri çıkacak karşınıza ve o zaten gelişim sürecindeyken size ne kadar iş kazandıracak ya da başarıya imza atacak bunu siz az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.

sonuç olarak bahsetiğiniz "yükselmek" kavramına hayli uzak kalacaksınız.

benimde elimden size güzel söyler umutlandırıcı yazılar yazmak gelemiyor ne yazık ki.
hele ki istanbul gibi bir yerde bu kadar amatör bakış açısıyla ne yükselebilir ne de tutunabilirsiniz.

saygılar.

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çok yanlış yerde eleman arıyorsunuz.Hiçbir grafik tasarımcı kabul etmez bunu ki sirkeci eminönü özellikle de cağaloğlu taraflarındaki iş durumlarını avucumun içi gibi bilirim çok genç harcandı gözümün önünde yazık...Siz ilanınızı amelearıyorum.com gibi bi sitede yayınlayın bence...

mervekoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mervekoc.com
Çok yanlış yerde eleman arıyorsunuz.Hiçbir grafik tasarımcı kabul etmez bunu ki sirkeci eminönü özellikle de cağaloğlu taraflarındaki iş durumlarını avucumun içi gibi bilirim çok genç harcandı gözümün önünde yazık...Siz ilanınızı amelearıyorum.com gibi bi sitede yayınlayın bence...

Ay koptum yaa ipek "amelearanıyor.com" hahahaha :)
Mesleğimize "tercihen ilkokul mezunu grafiker aranıyor" şeklindeki saygısızlığı gördüm de bu derece saygısızlığı ilk defa görüyorum.. Yazık ya yıllarca okuyalım sonra da sekreter muamelesi görelim..
Birde o kadar zıt şeyler yazmışsınız ki... Hem dolgun ücret veremeyeceğiz diyorsunuz, hemde hak ettiğini alacak diyorsunuz ? :worried: Nasıl bi iştir anlamadım... Ha birde telefona bakmak için üniversite mezunu arıyorsunuz buda ayrı bi olay.. Üniversitenin de değerini düşüreceksiniz yakında, ondan sonra neyin diploması istenecek işci ararken bilmiyorum...

ea430

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şuan müsait değilim olduğumda ikinizede cvp yazacam

graf_ipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
art niyet aramayınız ama gerçekten mesleklerin bi kıymeti olsun lütfen kastettiğim şey budur ben bu mesleği gerçekten severek yapıyorum ki bu zamana kadar çok berbat şeylerde gördüm mesleğimde ama yine de sevdim lütfen gerçekten sıkı bir grafiker arayın arayacaksanız.sekreter arayacaksanız sekreter arıyoruz deyin vasıfsız arıyorsanız vasıfsız deyin bunlar bizi yaralıyor anlatabiliyor muyum?