Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba istanbul bağcılarda ikamet ediyorum daha önce dizgicilik yapıyordum grafik tasarım kursunu bitirdim kendimi geliştirebileceğim bir iş arıyorum. Photoshop, freehand, coreldraw kullanabiliyorum ilgilenirseniz sevinirim iyi çalışmalar.
— Firma ismi: MECA Reklam — Çalışma şartları: Tam zamanlı — Aranılan kişinin özellikleri: Photoshop ve Freehand bilgili, iş deneyimi olan, ekip çalışmasına yatkın — İşin mahiyeti: directörünün vereceği işleri tamamlamak ,
Merhabalar Bilge Adam'da Grafik ve Web Tasarım eğitimi aldım. Flash operatörü olarak çalıştım. Kendimi daha çok geliştirmek istiyorum.Bana mail adresinizi ve bilgilerinizi bildirirseniz en kısa sürede size dönebilirim...
iyi günler ben grafikerlik kursunu bitirdim photoshop,ılıstrator,ındesıng öğrendim bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum gafiker yardımcısı ilanınızı okudum baş vurmak istiyorum herkeze bir şans verilmeli konuda her nekadar yeni olursa olsun nasıl ulaşabilirim size cevabınızı bekliyorum eğer ilgilenirseniz. iyi çalışmalar.