Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bayan Stajyer Grafiker Arıyoruz - İstanbul

grafik desing

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bayan Stajyer Grafiker Arıyoruz

Çalışma Şartları: Staj vermek istiyorum

İşle ilgili açıklama: BAKIRKOYDEKI OFISIMIZE PHOTOSHOP VE ILLUSTRATOR E YATKIN BAYAN STAJER

E-posta: info@graffic-a.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

hilalkoyuncu

🌱Yeni Üye🌱
merhaba,
lise 3.sınıf öğrencisiyim. 1 senelik zorunlu stajım var. okul açıldığı dönemde haftada 3 gün staj yapmak durumundayım. küçükçekmecede ikamet etmekteyim. okulum bakırköydedir. öğrenmeye oldukça hevesli biriyim. değerlendirirseniz sevinirim.

emineatli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
staj

Merhaba
İstanbul Gelişim Üniversitesi 1. sınıf Grafik Tasarımı öğrencisiyim.Staj yapmak istiyorum.
Kullanabildiğim programlar:
-Freehand
-Adobe Illustrator
-Adobe Dreamveawer
-Adobe Photoshop
-Adobe Fireworks
-Html kodları
-Pascal
İlginize Teşekkürler.
Saygılarımla...

hoscaburcu

🌱Yeni Üye🌱
17 yaşındayım, lise 3.sınıf grafik tasarım ögrencisiyim. Sultangazide oturuyorum. Kullanabildiğim programlar:
-Freehand
-Adobe Illustrator
-Adobe Photoshop
-InDesign
Ayrıca cafe menüleri,kartvizitler,broşürler,dergi sayfaları ve benzeri tasarımlar hakkında az cok bilgim var.

Kbras

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar..
Lise son sınıf öğrencisiyim. Grafik tasarım bölümü okuyorum. Bu sene zorunlu staj göreceğiz ve staj yapabileceğim bir yer arıyorum. Photoshop ve illüstratör programlarını iyi derecede kullanabiliyorum. Tabi zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum. Yaptığınız çalışmaları kısa sürede öğreneceğime eminim. Başvurumu değerlendirirseniz sevinirim.
İyi günler.

dmlacdl

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba. Ben Bakırköy Kız Meslek lisesi ögrencisiyim ve staj yeri aramaktayım Illustrator ve Photoshop kullanıyorum.degerlendirirseniz sevinirim

Ebru Celikel

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar.Bahçelievler Kocasinan Kız Meslek Lisesi 3.sınıf Grafik Tasarım öğrencisiyim, seneye staj yapabileceğim yer aramaktayım. Illustrator ve Photoshop programlarını kullanıyorum.

ciceknurr

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba ben İTO mesleki ve teknik lisesi grafik bölümü öğrencisiyim.Seneye staj yapabiliceğim bir yer arıyorum telefon numaranızı bulamadım burada size nasıl ulaşabilirim ?

sdkcank

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba. Akdeniz üniversitesi grafik bölümü 3.sınıf öğrencisiyim. Yazın İstanbul-Şişli tarafında oturacağım. Illustrator orta, Photoshop ve indesing programlarını az biliyorum. Daha önce staj yapmadım. Öğrenmeye açık birisiyim. Kendimi geliştirmek için staj yapmak istiyorum. Değerlendirirseniz sevinirim. Teşekkürler..

Son düzenleme: