Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

baynet inşaat logo çalışmam

seldahalil1

🌱Yeni Üye🌱
ilk logo çalışmam arkadaşlar
yorumlarınız önemlidir esirgemeyin

baynetlogo22.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
Grafiti Gibi Olmus Gencliği Hareketliliği benimsetiyo
daha bir sürü yapılıcak eleştri var fakat ilk logo çalısmana göre gayet basarılı bır çalısma olmus dıyebılırım basarılarınızın devamı dılerım...
Hangisi derseniz 3. derim

seldahalil1

🌱Yeni Üye🌱
Grafiti Gibi Olmus Gencliği Hareketliliği benimsetiyo
daha bir sürü yapılıcak eleştri var fakat ilk logo çalısmana göre gayet basarılı bır çalısma olmus dıyebılırım basarılarınızın devamı dılerım...
Hangisi derseniz 3. derim

keşke diğer eleştirilerinizi de yapsaydınız grafitiyi anımsattığına göre demek ki etkileyici olamamış.diğer eleştirilerinizi de yapsaydınız keşke
yorumları alayım ki daha düzgün bişeyler çıksın
teşekkür ediyorum

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İnşaat sektörüne logo yapmak için illaki bina görseli kullanmak gerekmez.Daha farklı şekillerle de çizebilirsiniz logoyu.B harfi le veya B ve N harfi ile de bir amblem oluşturabilirsiniz.
Ya da ne bileyim sıradışı bir şekille daha farklı bir amblem çalışabilirsiniz.

Ama ilk logo çalışmasına göre de fena bir çalışma sayılamayacağını da belirtmeden geçemeyeceğim.
Emeğinize sağlık diyor kolaylıklar diliyorum.

seldahalil1

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler nihat bey ben de şimdi tekrar amblem çalışması yapıyordum
bakalım nasıl olcak?

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence yeni bir çalışma yapsan daha iyi olur.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence biraz daha çalışmanız gerekiyor emeğinize sağlık güzzeller fakat inşat sağlamlığı temsil etmeli. bu binalar aksine şimdiden çökmüş çökecek görünümü veriyor. sağlamlık yerine bir hareketlilik var olmaması gereken birşey bu da inşaat sektörü için.

bunu yapabilen daha iyilerini de yapabilir. eminim. sabredin ve dediklerimi, yukarda size sunulan tipografik fikirleri değerlendirin derim.

renk konusunda da inşaatı ve sağlamlığı çağrıştıran renkleri seçmenizi öneririm.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
logonuzun adı baynet imiş fakat ben net inşaat sanıyordum görselden.

bay'ı bu kadar ufak kullanmayınız sağlam ve okunaklı bir logo çıkarmak istiyorsanız.

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
logonuzun adı baynet imiş fakat ben net inşaat sanıyordum görselden.

bay'ı bu kadar ufak kullanmayınız sağlam ve okunaklı bir logo çıkarmak istiyorsanız.

%100 Katılıyorum Arkadasa. BAYNET.

Ya en basiti televizyonda çıkan 1+1 daire ne biliyim esenlerde daireler gibi şeyler çıkıyor avrupa evlerı fılan var mesela onların logolarına bakıp dıkkate alırsan söylenmek istenılenı mutlaka anlıcaksındır :) ;) iyi çalışmalar.

seldahalil1

🌱Yeni Üye🌱
hepiniizin yorumları çok değerli arkadaşler teşekkürler.
ama şöle bi durum var.isim alabilmek adına bay eklenmiş çok belli olsun istenmiyor net inşaat olarak düşünmek gerek.
diğer yorumlarınızı da dikkate alıcam

FRTDESIGN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.webevin.com
NET üstüne çalıs o zaman T harfini büyük yap ucundan bu inşaat ve tershanelerde kullanılan çalısma makıneları gıbı bısey yap uzat neye kadar sonra ip indir gibi gibi.. üzerine dusunullup örneklere bakılırsa gerçekten guzel bısey çıkar ortaya.

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
bende firmada baynet ten ziyade net görebildim arkadaşın dediği üzere inşaat için bina gökdelen gibi nesnelere ihtiyaç olmuyor ellerien sağlık kolay gelsin bakalım

efograf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1ve3 te bu şekilde kullanmışsanız bile en azından renk ve hizalama onusunda biraz dikkat etmeliydiniz 1. logo da üstteki bay yazısı görünmüyor ve net siyah olduğu için kaybolmuş çarpıcılığı yok. 3. logoda da aynı şekilde bay okunmuyor vede hizalanmamış. Emeğinize sağlık kolay gelsin